LED Akvarielampor

LED Akvarielampor

Här kan du köpa nästan vad som helst i form av LED akvariebelysning - för ett billigt pris! Vi kan leverera speciell LED-belysning för akvarier. Här ser du högkvalitativa ljusskenor i egna armaturer som kan ge ditt akvarium ett strålande utseende, oavsett storlek. Du kan nämligen välja bland skenor i många olika storlekar, inklusive de populära längderna 50 / 60 / 90 / 120 cm. De är fyllda av högpresterande lysdioder från exempelvis Bridgelux, som är monterade på en armatur med robust och effektiv kylfläns. Vi har LED akvariebelysning som passar: sötvatten, saltvatten, fiskar och växter. Köp till en fjärrkontroll för att kunna specificera ljussättningen, inklusive lägen som 'sunrise', 'sunset' och 'moonlight'.

Har vi inte vad du söker kan vi ta reda på om vi kan köpa in det. Kontakta oss gärna för mer information om LED akvariebelysning via chatt, e-post eller telefon.

9 artiklar

per sida

9 artiklar

per sida

Typer av LED akvariebelysning

Att ha akvariebelysning med korrekt ljusspektrum och tillräcklig styrka är väldigt viktigt för att skapa en hälsosam, gynnande miljö för såväl fiskar som växter. Fotosyntesen är en livsnödvändig energikälla för många varelser, så som anemoner, koraller och alla slags växter. Som en extra bonus får du bättre uppsyn över dina fiskar och plantor, vars färger dessutom skiner starkare under dina nya akvarielampor.

Att lysa upp ditt akvarium med lysdioder låter dig enkelt anpassa ljuset efter ditt akvariums innevånares behov, inklusive en dag- och nattcykel. Vi har nämligen akvarielampor som passar ditt akvarium perfekt, oavsett storlek eller typ. Här hittar du exempelvis ljusskenor och ljusramper från 30 cm, hela vägen upp till 120 cm. Du kan även finna en LED akvarielampa som är speciellt framställd för Nano-akvarium, med en simpel klämma som kan fästas direkt på glaset. Du kan välja mellan många styrkor, så som 45W, 54W, 120W eller 144W. Tänk på att större, djupare akvarier behöver fler eller starkare LED akvariebelysning. Har du saltvatten eller sötvatten? Vi har ljuskällor som passar båda!

Hur väljer jag ljusspektrum?

Koraller och akvarieväxter behöver den typ av ljus som kan absorberas av klorofyll A/B. Det är ljus i de blåa och röda spektrumen av synligt ljus, vilket även är anledningen till att de flesta växter på vår planet är gröna (de absorberar resten av färgerna från ljuset). Vi har LED akvariebelysning som har producerats specifikt för växternas skull och vissa av dem låter dig själv välja vilket eller vilka spektrum du vill ha. Ljuset är viktigt för dina fiskar, eftersom det kan påverka när de äter, när de leker, deras stressnivåer, deras tillväxt och så vidare. Med en fjärrkontroll, timers eller WiFi-kontrollerad LED akvariebelysning har du möjligheten att ställa in 12-timmars cyklar för dag och natt, vilket är viktigt för att fiskarnas egna rutiner. Du kan programmera in soluppgång, solnedgång, månsken, dagsljus med mer. Läs gärna på om vilken slags belysning som passar just dina växter och akvariefiskar.

Kontakta oss