Kategorier

LED Ljuskällor

Vi behöver alla belysning i våra hem, varför inte skaffa en typ av belysning som gör att du kommer spara pengar på elen? I vårt sortiment av LED ljuskällor hittar du allt du kan behöva för att belysa ditt hem! Du kommer hitta lysrör, glödlampor, lister och spotlights, alla med kraften av LED. Det må kännas dyrt i början, så kommer du spara pengar när det kommer till strömförbrukningen och sedan också underhållet av lamporna. LED ljuskällor har en längre livslängd än någon annan lampa på marknaden och du kommer inte behöva springa iväg och handla nya hela tiden.

Genom att byta till LED ljuskällor så kommer du dessutom göra miljön gott då LED lampor inte innehåller några farliga ämnen som är skadliga för miljön. Är du ute efter att bli mer miljövänlig, byt till LED-belysning och du kommer förbruka mindre ström, blir mindre frakter då du inte behöver byta dina lampor så ofta och de kommer inte släppa lös massa farliga ämnen när de återvinns. Dessutom behöver vi inte återvinna lika många lampor på grund av LED ljuskällors långa livslängd. Bli miljövänlig och välj LED!

Artiklar 1 till 12 av totalt 264

per sida

Artiklar 1 till 12 av totalt 264

per sida

LED-belysning för olika platser

Vi alla använder belysning på olika sätt i vårt hem vare sig om det är dimmer belysning eller om man använder ljuslister bakom Tv:n eller runt bokhyllan. Genom att använda LED-belysning i ditt hem kommer du först och främst sänka din elkostnad jämfört med att använda vanlig glödlampor. Att använda LED ljuskällor kommer också ge mindre kostnader till underhållet av lampor för dig, då LED har en längre livslängd än vanliga glödlampor och lågenergi lampor.

Våra LED ljuskällor

I vårt sortiment av LED ljuskällor kommer du hitta alla lampor du kan behöva runt om i ditt hem samt för andra platser också. Du kommer hitta T8 LED-lysrör med och utan armaturer, som är dessutom utrustade med olika egenskaper för att bli mer praktiska och mer strömsnåla. Vi har också LED-lampor med olika sockeltyper, och precis som med LED-lysrören så är även våra LED-glödlampor utrustade med olika egenskaper. Förutom detta har vi också LED-lister och LED-spotlights som du kan handla. 

 

Kontakta oss