Sockel E14

Sockel E14

Här kan du hitta våra LED-lampor med E14-sockel (14 mm). Det är den mindre standarden i Europa och du kan vara säker på att din E14 sockel LED-lampa passar i alla vanliga lampor med samma sockel. Varför göra bytet? När du använder LED-belysning så förbrukar dina lampor mycket mindre ström, då de har upp till 80% lägre förbrukning än gammaldags glödlampor. Här hittar du ett brett sortiment av lampor med sockel E14 och LED-teknik, från vanliga, runda LED-lampor till LED-kronljus och multi-LED-lampor. Den sistnämnda sorten har massvis av separata lysdioder som tillsammans skapar ett starkt ljus och kan på endast 10W uppnå hela 900 lumen! Alla våra E14 LED-lampor har en förväntad livslängd på hela 50,000 timmar!

Artiklar 1 till 12 av totalt 31

per sida

Artiklar 1 till 12 av totalt 31

per sida

Led-Lampor E14

I denna kategori hittar du alla våra E14 sockel LED-lampor, om du inte är en person som vanligtvis köper lampor så betyder E14, den europeiska standarden 14 mm och är den mindre av standarderna vi har i Europa. Vi har mycket billiga E14 lampor här på LEDsale, så ta och börja spara med LED-teknologi redan idag.

Fördelar med LED-lampor

LED-lampor är extremt effektiva och använder bara omkring 10% av strömmen en konventionell glödlampa använder. Detta gör att du massivt kan minska din strömförbrukning genom att byta ut dina vanliga glödlampor med moderna, energisnåla LED-lampor. Du kommer också spara tid och pengar, då de har en mycket lång livslängd så du behöver inte byta ut dem så ofta. På grund av den låga energiförbrukningen blir LED mer och mer populärt både som utomhus- och inomhusbelysning, för såväl vardagligt bruk som för till exempel arbetsbelysning. Även om de kostar mer att köpa in så finns det mycket pengar att spara på längre sikt. De gröna avgifterna kommer säkert att öka i fortsättningen, så det är en bra framtidssäkring att redan ha börjat byta ut sina glödlampor mot LED-lampor.

Varför bör du handla på LEDsale

Vi har ett av nordens största sortiment av LED-lampor våra E14 lampor är speciellt populära, och alla våra produkter har 2 års garanti! Vi säljer endast högkvalitets produkter, så du behöver inte vara rädd för att få undermåliga produkter om du beställer från oss. Så varför tveka, beställ framtidens belysning från oss redan idag!

Kontakta oss