Sockel E27

Sockel E27

Här kan du hitta olika LED-lampor med E27-sockel (27 mm). Dessa ljuskällor är alltså baserad på energieffektiva lysdioder, som kan komma att spara dig mycket pengar i längden. Trots att enskilda LED-lampor kan kosta mer än gammaldags glödlampor så håller de i många fall 25 gånger längre och drar mycket mindre ström - med samma ljusstyrka! Vårt mål är att ha det största och bästa sortimentet, så du kan hitta precis den E27 LED-lampa du behöver. För svag belysning räcker det med 3-3.5W, vilket ger 270 lumen. Om du vill ha rejäl belysning kan du välja en Multi-LED-lampa (E27 sockel) på 22W som ger upp till 1700 lumens! Välj ljusfärg mellan 3000 och 6000k, om de t.ex. ska vara dimbara, sedan är det bara att beställa dina LED-lampor med E27 sockel! 

Artiklar 1 till 12 av totalt 64

per sida

Artiklar 1 till 12 av totalt 64

per sida

LED-lampor E27

Nu har du hittat vår LED-lampor E27 kategori. Här hittar du massvis med olika billiga LED-lampor av alla de mest populära märkena. Vi har lampor från Osram, Phillips, Bridgelux och så vidare, i just denna kategori så hittar du alla våra lampor med en E27 sockel, om du istället vi ha en med E14 sockel så kan du klicka här.
Alla våra produkter är kvalitets varor som kommer göra ditt liv lättare! Många av våra varor kommer med garantier av olika längder, vissa har upp till 5 års garanti. Vi har också ett professionellt supportteam som du kan kontakta alla vardagar mellan 10 och 16, och 30 dagars returrätt, så det finns inga skäl att inte köpa redan idag!

Fördelar med LED

Första och antagligen viktigaste är att LED-lampor är mycket energisnåla, de använder upp till 90 procent minder ström an vad vanliga lamor gör, detta kommer både din plånbok och miljön märka. Du får sen inte heller glömma att de har upp till 40 gånger en konventionell lampas livstid! Så du behöver inte spendera tid eller pengar på att byta ut lampor ofta vilket gör LED-lampor till ett väldigt bra alternativ till dina vanliga lampor. Du kan också få LED-lampor med många olika typer av ljus till olika användningar, vi har till exempel kallt vitt ljus för arbetsområden eller andra platser som behöver ett klart starkt ljus, om du däremot letar efter en bra lampa till ditt vardagsrum så bör du kanske istället ta och skaffa en med en färgtemperatur på 2 700k (varmvitt). Nedan kommer en mer utförlig förklaring av färgtemperatur:

 

• 2100K är väldigt varmvitt ljus, nästan åt det röda hållet. Används ofta när man vill att ljuset ska ha karaktären av ljus från en stearinljuslåga.
• 2700K är varmvitt ljus ungefär som glödlampans ljus.
• 3000K är varmvitt ljus åt det lite vitare hållet som halogenljus.
• 3300K är fortfarande varmvitt men ändå rätt vitt ljus.
• 4000K är vitt ljus som kan gå lite åt det blå hållet.
• 5500K är kallvitt ljus som med fördel används utomhus eller i arbetsbelysning.
(Detta är tagit direkt ur vår blog, läs där om ni vill har mer information)

Kontakta oss