Kategorier

LED Lister

LED Lister

LED-lister kan vara din bästa kompis när det kommer till inredning, eftersom de kan på ett ögonblick kan förvandla din dunkla boning till ett mysbelyst hem! De är superenkla att sätta fast var som helst, eftersom det är LED-tejp (3M) på baksidan av LED-listen. Deras spänning är 12V, men du kan göra hemmet mer spännande genom att sätta LED-strips i din garderob, i ditt kök, i din bil, i din trädgård, din pool, på ditt kontor eller i ditt sovrum. Alla våra strips kan seriekopplas, men se till att strömtillförseln är tillräckligt kraftig. Eftersom de har en hög kapslingsklassning, så som IP65 eller IP68, så fungerar de även utmärkt som utomhusbelysning, då denna certifiering innebär att de är stänktäta och dammsäkra. Välj din färg på LED-strippen så att den matchar ditt humör - Vi har varmvita, kallvita, neutralvita och färgskiftande (RGB) ljuslister. Letar du efter julslingor, gå då vidare till vår LED Julbelysning.

Artiklar 1 till 12 av totalt 94

per sida

Artiklar 1 till 12 av totalt 94

per sida

Den mest populära LED-produkten!

Lister är en av de mest populära LED-produkterna på marknaden. Med denna typ av LED-belysning kan du skapa unika utrymmen som har en säregen belysning som du har designat själv. Exempelvis kan du använda dem som en lampa i en gammal garderob eller vid skrivbordet för att skapa en mysig atmosfär. LED-strips är flexibla, så att de kan användas på en mängd olika sätt. Det finns inga gränser, förutom din fantasi.

 

Sätt stämningen med en flexibel LED-list!

Ljuset är onekligen en viktig faktor för hur vi mår och därför är det viktigt att du har rätt ljus på platser där du befinner dig ofta. LED-lister kan på många sätt hjälpa dig med detta. Våra strips är inte bara flexibla, de innehåller dessutom så mycket som 60 lysdioder per meter, vilket gör dem bland de bästa listerna på marknaden. Vi har dem i standard, RGB (färgskiftande) och en vattentät modell. De har alla sina fördelar och användningsområden. En LED-list med RGB är kul att använda i ett rum där det ska hållas fest, eller ute på terrassen för att ge den rätta stämningen. Den vattentäta modellen av listerna är, naturligtvis, perfekt på en båt, som poolbelysning eller i en trädgårdsdamm. Som sagt så består våra LED-strips av 60 unika dioder, som tillsammans utgör remsan. Vi har många olika färger, men om du väljer en RGB-list så får du allt i ett! Du behöver även köpa en RGB-kontroll / färgväxlare. Det kan du även finna här. Många använder också LED-lister till bilen för en cool look med ljus under bilen t.ex., eller på baksidan av stötfångaren.

 

Spara pengar genom att byta till LED

Du kommer även att spara mycket pengar genom att använda LED-strips snarare än traditionell belysning. De enskilda dioderna förbrukar nästan ingen ström. Det är därför de används så ofta i tekniska installationer och för datordelar, eftersom de inte stjäl energi från de viktigare funktionerna. Du behöver ett nätaggregat som tillför ström till dina LED-strips, men det kan också köpas här. Och sen vet du väl att LED-lampor använder upp till 90 procent mindre ström av vad vanliga lampor gör så inte bara kommer du spara pengar, du kommer också hjälpa miljön! En LED-lampa har också en mycket lång livslängd, de kommer hålla i upp till 50,000 timmar! För att sätta detta i perspektiv så kommer en lågenergi lampa (som är nr 2 i hållbarhet) hålla i ungefär 10,000 timmar, detta kommer också spara dig en hel del pengar och tid, då du inte behöver hålla på och byta dina lampor så ofta.

Kontakta oss