Alla LED Lister

Alla LED Lister

Nu har du hittat vår kategori för alla våra LED-lister som vi har. De är väldigt enkla att placera där du vill ha dem och de är mycket flexibla/böjliga för att lättare kunna placeras i hörn eller liknande platser. De flesta av våra strips är stänktäta, vilket innebär att du inte behöver vara lika orolig om du till exempel placerar dem i köket eller i en restaurang. Vi har även vattentäta LED-strips som du kan placera utomhus, i din damm, i din pool eller liknande. Alla våra produkter är av mycket hög kvalitet, och du är väl medveten om att LED-lister är mycket energisnåla? De drar upp till 90% än konventionella lampor!

Artiklar 1 till 10 av totalt 27

per sida

Artiklar 1 till 10 av totalt 27

per sida

Alla LED-Lister

Här hittar du alla högkvalitativa LED-lister till ett mycket bra pris, just nu har vi massor av erbjudanden, så tveka inte: Köp idag! Vi har ett stort utbud av olika slags LED-strips. Du kan till exempel hitta en 5-meters RGB LED-list som du kan ändra färgen på och dessutom är stänktät. Eller varför inte en helt vattentät modell? Oavsett vad du behöver kan du antagligen hitta det i någon av våra LED-kategorier! De flesta av listerna är 5 meter långa, men kan enkelt seriekopplas med hjälp av clips och splitters - Så länge du har tillräckligt stark strömtillförsel.

Här kan du snabbt och lätt hitta alla LED-lister för både utomhus- och inomhusbruk. Som vi nämnde tidigare har vi just nu massor av erbjudanden så du kan spara ännu mer pengar! LED-lister är en så flexibel inredningslösning att du kan använda dem till många olika saker. Du kan till exempel använda dem som julbelysning, eller bara placera dem var som helst för att ge ett snyggt och trevligt ljus. Det finns massor av olika LED-projekt som du kan använda dem till i hemmet, ta dig en titt på vår Google+ sida för LEDsale för att få lite inspiration. Lysdioder är ett mycket miljövänligt alternativ till i stort sett all annan belysning, då de förbrukar upp till 90 procent mindre ström, inte innehåller några tungmetaller och har en mycket lång livslängd. Så liten summering: Vi har alltid fina erbjudanden, inklusive just nu, samt ett stort utbud av alla våra LED-lister som är miljövänliga, strömeffektiva och har mycket lång livslängd! Så varför inte köpa några av våra LED-lister redan idag?

Miljövänliga LED-lister

Vi har nämnt detta lite ovan men har hittar du en mer utförlig förklaring om varför du bör köpa LED lampor för miljöns skull.
1. Ett av de största skälen att skaffa LED-lister måste vara deras mycket snåla strömförbrukning. Detta hjälper inte bara naturen, utan kommer även att främja din plånbok i längden, om du har gamla konventionella lampor att byta ut så kan du se en minskning på upp till 90 procent!
2. De har en massiv livslängd jämfört med alla andra typer av lampor och precis som föregående argument så kommer detta hjälpa både miljön och din plånbok. En lysdiod kan ha en livslängd på upp till 50,000 timmars användning! För att sätta detta i perspektiv kan vi jämförelsevis nämna att en vanlig lågenergilampa kommer hålla i cirka 10,000 timmar, halogen i 2,000 timmar och en glödlampa i knappa 1,000 timmar. Så våra LED-strips har en livslängd som är 50x en vanlig glödlampas!
3. De innehåller inte några tungmetaller som kan skada naturen, till skillnad från vissa andra lampor (lågenergilampor).

Kontakta oss