LED Aluminiumprofiler

LED Aluminiumprofiler

Här kan du köpa LED aluminiumprofiler till LED-lister och strips i åtskilliga utföranden. Våra LED aluminiumprofiler kommer i inbyggd, U- eller V-form, så du kan montera dem antingen nedsjunkna, på plana ytor eller i hörnor. De har antingen genomskinligt eller frostat plastglas av polykarbonat och de kan enkelt sammankopplas för längre lister. En aluminiumprofil för LEDs kan användas på många olika sätt och platser, så låt kreativiteten flöda precis som ljuset kommer att göra när du är klar. Alla LED aluminiumprofiler passar alla våra LED-strips och du får fri frakt på ordrar över 1000 SEK!

 

Artiklar 1 till 10 av totalt 25

per sida

Artiklar 1 till 10 av totalt 25

per sida

Aluminiumprofiler

I denna kategori hittar du alla LED aluminiumprofiler du någonsin velat ha! Våra LED aluminiumprofiler kommer i en uppsjö av olika modeller och former, de är i aningen V form eller i U form, detta så att du kan montera dem på både plana ytor och nedsänkta. Det är också mycket lätt att montera ihop alla våra aluminiumprofiler för att få den längd av list som du behöver. Skiktet ovanpå kommer att bestå av antingen klart plastglas eller frostigt, så du får den typ av effekt du kan tänkas vilja ha. Du kan också kontakta vårt supportteam de har öppet alla vardagar klockan 09-16. Du vet väl att LED produkter använder upp till 90 procent mindre ström änvad vanliga lampor förbrukar, du kommer att kunna spara stora summer i längden, och om du tar och placerar dem i någon av våra LED aluminiumprofiler så kommer de se ännu snyggare ut och hållas säkra. Om du nu lägger till deras extremt långa livstid (upp till 40 gånger längre) så kommer du kunna spara många hundralappar!

Anledningar till att välja LED

Vi har tänkt att lista alla fördelar det är med att välja LED som belysning i sitt hem eller arbetsplats:

  • LED-lampor använder upp till 80% mindre ström än vanliga lampor.
  • LED-lampor innehåller iga skadliga ämnen för naturen.
  • LED-ljus är mycket bättre på att fördela ljus.
  • LED-lampor har en betydligt längre livslängd än vanliga lampor, vilket betyder att du inte behöver byta dom lika ofta som man behöver göra med vanliga lampor.

 

Summering

Om du handlar LED-lister så bör du se till att skydda dem men någon av våra LED aluminiumprofiler, detta eftersom profiler i aluminium kommer ge dem ett mycket bra skydd. LED-lampor är mycket bra för naturen, de tar lite ström, innehåller inga skadliga ämnen och har mycket lång livslängd. Våra profiler till LED-lister kommer också se till att dessa är skyddade från faror.

Kontakta oss