LED-Lister - Kit

LED lister - Kit är det enklaste sättet för att komma igång med LED-lister. Här får du allt som behövs i ett enkelt LED-list Kit. Dessa kan exempelvis innehålla en fem meter lång, stänktät & flexibel LED-strip med 60 LEDs per meter, en monterbar dimmer med tillhörande fjärrkontroll, samt ett nätaggregat för strömtillförsel. Det är bara att koppla in din LED-tejp, slå på strömmen och njuta av lysdiodernas energieffektiva stämningsbelysning! De stänktäta varianterna har kapslingsklassningen IP65, så de klarar regn och smuts utan problem. Vi har prisgaranti på våra LED-lister, så du får garanterat Sveriges lägsta pris!

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

LED-lister kit

I denna kategori kommer du hitta alla av våra färdiga LED-list kit! Dessa kommer göra det mycket enkelt för tillochmed en total nybörjare att använda LED-lister, och bygga ihop sin egen lilla konstruktion. Du får allt du behöver för grundläggande kopplingar av LED-lampor hör och kommer inte behöva köpa något mer extra och behöver inte ha någon elektrisk expertis för att använda dessa varor.

Om du vill göra något lite mer avancerat så är våra paket ändå ett mycket bra ställe att börja, de kommer ge dig allt det enkla, och så kan du bara köpa till de små saker som du behöver för att göra just ditt kopplingsschema speciellt (länk till LED-strips tillbehör). Om du har några frågor så kan du alltid ta och kontakta vår professionella kundtjänst, de har öppet alla vardagar mellan 09 och 16, och de kommer göra sitt bästa för att svara på alla frågor du kan tänkas ha om våra LED-lister kits, eller så kan du ta och använda chatten som finns på vår hemsida.

Något som du bär tänka på dock är att du kan endast koppla ihop LED-lister med våra kits till en viss längd, sen kan du behöva tillföra ny ström, detta händer oftast runt 10 meter.

LED-belysning är mycket miljövänligt

Nu för tiden, med global uppvärmning på vår tröskel så är det mycket viktigt att vi alla drar vårt strå till stacken och minskar vår miljöinverkan, detta är något som vi på LEDsale verkligen tror på!
En modern LED-lampa drar upp till 90 procent mindre ström av vad din gamla föråldrade kökslampa skulle göra, detta kommer leda till två saker, för det första kommer du minska behovet av resurser, vilket i sin tur skonar naturen. För det andra så kommer du att massivt minska dina belysnings kostnader, vilket kommer skona plånboken, så här kan du faktiskt göra både din plånbok och naturen en tjänst.

Sedan har vi LED-lampornas överlägsna drifttid! De kan användas upp till sex gånger längre än deras närmsta konkurrenter, och upp till 50 gånger längre än en gammal glödlampa! Detta är också en sak som kommer ge både plånbok och natur en liten paus, LEDs kostar lite mer att köpa in än vad andra lampor gör, men om du tar och tänker på deras strömförbrukning och livslängd så kommer du att spara in på dem mycket snabbt.

Inga LED-produkter har heller farliga tungmetaller i sig, lågenergilamporna till exempel har ett litet problem med kvicksilver som de brottas med, så de behöver tas hand om på speciella sätt , men vår sopsortering kommer aldrig att få 100% av dem, en del kommer att komma ut i naturen och förgifta vattenkällor och liknande, du kan undvika dessa problem genom att helt enkelt byta till LEDs.

Kontakta oss