LED-Lister - Tillbehör

LED-lister tillbehör, så som clips, kablar, RGB-kontroller och strömtillförsel för LED-lister. När du har köpt in dina lister och listat ut hur/var de ska sitta så är det dags att sätta igång planen. Det är med hjälp av dessa tillbehör för LED-lister som du tar dina lysdiodslister till nästa nivå, genom att sammankoppla flera LED-lister med clips eller klämmor, får dem att lysa genom att tillföra elektrisk energi och få dem att skifta färger med RGB-styrenheter. Vill du inte köpa allting löst eller om du inte har koll på vad som behövs kan du spana in våra Kits för LED-lister.

Artiklar 1 till 10 av totalt 12

per sida

Artiklar 1 till 10 av totalt 12

per sida

LED-lister– Tillbehör

Här kommer du hitta alla möjliga typer av LED-tillbehör, vi har bland annat RGB-kontroller, clips, strömtillförsel för LED-lister eller clips. Med andra ord har vi allt du kan tänkas behöva för att koppla samman dina LED-lister till din drömkonstruktion. Alla våra produkter hjälper dig att ta dina LED-lister till en helt ny nivå. Du kan till exempel seriekoppla flertalet RGB LED-lister med clips, sen kanske koppla in en RGB-kontroll, sen är det bara att festa loss! Alla våra produkter är av mycket hög kvalitet, så du behöver inte oroa dig för att få en vara som går sönder efter två dagars användning. Du kan också känna dig trygg med att du får 2 års garanti på alla LED-lampor och LED-lister som du handlar här på LEDsale.

Lite information om LED (Light Emmiting Diode)

Om du tar och tittar på de olika alternativen som finns inom belysning just nu så är det LEDs som är mest sannolik att vara framtidens belysning, de tar mycket lite ström, upp till 90 % mindre än vad andra vanliga lampor kan ta och med hjälp av våra LED-lister tillbehör eller något av våra LED-kit så kan du konstruera din egen skapelse, så att du kan få customised belysning utan att behöva vara en elektriker. Alla LED produkter har också en mycket lång livslängd, de kan vara tända i upp till 50 000 timmar! Detta är 50 gånger längre än vad en glödlampa kan klara! Eller 6 gånger längre an andra typer av mer modern belysning. Detta är det huvudsakliga skälet till att LED-lister tar så mycket mindre ström än vad andra typer av ljuskällor gör och det kommer i längden leda till massiva besparingar. Sen har vi det andra huvudsakliga skälet till att LED lampor är bättre än vad deras konkurrenter är, det är så klart deras mycket långa livslängd vi pratar om, om du tycker att inköps priset av LED är lite för högt, så får du inte glömma att om du har en LED produkt så kommer du slippa 6 till 50 byten av lampor, detta betyder att LED är mycket prisvärda även om de har ett lite högre inköpspris. Om letar efter LED-lister tillbehör för att bygga lite själv så har du kommit rätt!

Kontakta oss