LED-lysrör med Armatur

Här har du möjligheten att få en 2-i-1 LED-belysning. Med våra LED-lysrör med armatur ersätter du inte bara ditt lysrör men även din armatur också. Här kommer du hitta LED-lysrör med armatur i olika längder som sträcker sig allt från 60 cm till 120 cm.

Våra LED-lysrör har en livslängd på 50,000 timmar till skillnad mot traditionella lysrör kommer du inte behöva handla något nytt på ett par år. Du kommer dessutom sänka din elförbrukning med LED-lysrör, då de drar 40-60% mindre ström än vanliga lysrör. Inte nog med att du kommer kunna spara pengar på LED-lysrörets livslängd, så kommer du också spara pengar på din elförbrukning. Trots att det är en liten investering i början kommer du ha fått tillbaka dina pengar efter senast 1 år.

3 artiklar

per sida

3 artiklar

per sida

Spara pengar och gör miljön gott

Trött på dyra elräkningar? Med detta LED-lysrör med armatur kommer du slippa spendera dina pengar på elräkningen och kan lägga det på något annat. Med en av våra LED-lysrör med armatur kommer du inte bara spara pengar på din elförbrukning men även också så slipper du springa iväg och köpa nya lysrör hela tiden.

 

LED-lysrör har en livslängd på 50,000 timmar så du behöver inte köpa ett nytt förrän några år. Dessutom är LED-lysrör mer miljövänliga än traditionella lysrör, då LED-lysrör inte innehåller några miljöfarliga ämnen. Nu har du möjligheten att inte bara göra miljön en tjänst men även också kunna spara pengar på det även om det känns som en stor investering i början.

Kontakta oss