LED Lysrörsarmaturer

LED Lysrörsarmaturer

LED Lysrörsarmaturer är utvecklade specifikt för LED-lysrör. Skillnaden är att lysdioder inte behöver någon glimtändare, till skillnad från de fluorescerande lysrören. Istället för att köpa en gammal armatur till ett nytt rör och manuellt ta bort glimtändaren kan du helt enkelt köpa dig en LED lysrörsarmatur här och nu! Installationen av lysröret är supersimpel, men ännu simplare är att gå tillbaka till kategorin för LED-lysrör.

8 artiklar

per sida

8 artiklar

per sida

LED Lysrörsarmaturer          

Nu har du hittat våra LED lysrörsarmaturer! Här hittar du massvis med olika LED lysrörsarmaturer i olika storlekar som du kan välja mellan. Om du har en order över 1000 kronor så kommer alla dina produkter skickas hela vägen hem till din dörr utan någon fraktkostnad! Alla våra produkter är av hög kvalitets varor som kommer göra ditt liv lättare! Du vet väl att till skillnad från de flesta andra lampor så kan du välja vilken färgtemperatur du vill ha på dina LED-lysrör, de kommer i kall vit, neutral vit och varm vit!
Nedan hittar du lite fördelar med att använda LED-lysrör:

 

•De är mycket prisvärda.

•Kommer minska dina strömkostnader för ljus med minst 80%.

•Mycket hållbar och har en lång livstid (minst 20,000 timmar).

•Du kommer börja tjäna in pengar på din LED-lampa redan efter 1-2 år.

•Om du ofta tänder och släcker din LED-lampa kommer detta inte påverka dess livslängd.

•Minimala drift - och underhållskostnader (Långa utbytesintervaller).

•Hållbar för slag/stötar innehåller icke spröda material

 

Som du ser så är LED-lampor det bästa alternativet för i stort sett alla användnings områden, alla våra produkter är av mycket hög kvalitet, om du planerar på att byta dina gamla utdaterade lampor mot LED versioner så har du hittat rätt sida! Alla våra LED lysrörsarmaturer är också helt stänktäta för att skydda dina lysrör ännu mer!

 

Fördelar med LED

Första och antagligen viktigaste är att LED lampor är mycket energisnåla, när lågenergilamporna kom till marknaden förstod folk att man kan spara mycket av pengar genom av valet av lampa. En konventionell 27W gammal lampa kan jämföras med en lågenergilampa på 5-7 watt, medan en motsvarande LED-lampa ligger på under 3 watt! De innehåller inte heller några skadliga ämnen som kvicksilver eller bly, ett problem som lågenergilampor brottas med.

Kontakta oss