Kategorier

LED Spotlights

LED Spotlights

Här kan du köpa billiga LED-spotlights för att punktbelysa och försköna din heminredning. Om du har miljövänlighet i åtanke bör du definitivt byta till LED-spots, eftersom lysdioderna är mer miljövänliga, mer kostnadseffektiva och mer moderna än exempelvis halogenspots är. I längden kommer du alltså kunna spara mycket pengar på dina elräkningar, samtidigt som du minskar din negativa inverkan på miljön. Detta sker inte enbart på grund av effektiviteten av våra LED-downlights, utan även tack vare deras extremt långa livslängd och det faktum att de inte innehåller kvicksilver eller bly. På så vis minskar du förbrukningen, omsättningen av råmaterial och utsläppen av giftiga ämnen. Vi har LED-spotlights i både sockel GU5.3 och GU10.

Artiklar 1 till 12 av totalt 35

per sida

Artiklar 1 till 12 av totalt 35

per sida

Varför LED-spotlights?

Det finns många skäl att byta till LED-spots. För det första minskar det energiförbrukningen i ditt hus. Sättet som ljuset uppstår på i en LED-spotlight är annorlunda från traditionella glödlampor, där det mesta av energin omvandlas till värme. En annan trist sak med vanliga glödlampor är att de sprider ut ljuset istället för att rikta det dit du helst vill ha det. Spotlights med LED-teknik skiner inte ut brett, utan centrerar ljuset i riktningen de pekar mot. Dessutom är de nästan helt svala, vilket är bra av två anledningar.

För det första är det härligt när du måste byta glödlampan, vilket du för övrigt slipper göra lika ofta med LED-spots. För det andra att de är kalla, då de inte omvandlar energi till värme. I en vanlig glödlampa konsumeras överlägset mest energi i själva verket för att skapa infraröd strålning (värme) istället för ljus. I en lysdiod är det precis tvärtom – Den använder nästan ingen energi alls för att generera värme, utan nästan allt för att skapa ljus. Det är därför LED-spottar har en mycket lägre watt än glödlampor och ändå lyser mycket starkare.

Högkvalitativa LED-spots

Hos oss finns alla de kända modellerna av LED-spotlights med socklarna du känner igen från glödlampor. Våra spots är även av god kvalitet, så att ljuset inte verkar konstgjort eller obekvämt, utan lika varmt och fint som du känner igen från glödlampor. En annan fördel med LED-spots är att de ger ett bättre ljus i rummet, då ljuset inte sprids i alla riktningar, utan koncentreras där du vill ha det. Det gör det alltså lättare att se, till exempel i köket när du lagar mat eller läser tidningen. Detta är trevligare och gör att spotlights även kan ge ett mer exklusivt ljus för vissa platser, när det inte kastas ut i rymden.

Kontakta oss