LED Downlights

LED Downlights

Här kan du köpa billiga LED downlights som är redo för ytmontering nästan var som helst. Det är ett smart, snabbt och enkelt sätt att installera lampor på. Du behöver bara fästa armaturen på en plan yta, så är du redo att använda din nya ytmonterade LED downlight! Sätt dem i taket, på väggarna, under skrivbordet, i garderoben eller i båten - Det är upp till dig vilka mörka hörnor som behöver belysas. Du kan bland annat välja mellan olika former och styrkor, samt vilken färgtemperatur ljuset ska ha.

5 artiklar

per sida

5 artiklar

per sida

Varför LED downlights?

Varför ska man välja LED downlights kan många undra. Den absoult största fördelen med LED downlights är att man kan snabbt och smidigt installera dessa ytmonterade lampor på olika platser så är de redo att användas. Behöver man akut extra belysning kan man bara ta ner lamporna och flytta dem till platsen där det behövs. Du kan också hitta LED downlights som man kan växla färg på, vilket kan passa väldigt bra om man vill skapa en mysbelysning i rummet eller om man ska ha en fest, så kan man använda dessa lampor och välja den belysning som passar bäst.

 

Förutom dess portabla egenskap så kommer du också få ta del att ha LED-belysning i ditt hem! Genom att använda LED-belysning kommer du först och främst sänka dina elkostnader jämfört med att använda valinga glödlampor eller lågenergi lampor. LED drar mycket mindre ström än vanliga lampor, och inte nog med det så har LED en mycket längre livslängd än andra lampor. LED-belysning varar upp till 50.000 timmar där en vanlig glödlampa "bara" varar 1.000 timmar! Du får alltså 50 gånger så länge belysning med LED än vanliga lampor så du kommer spara en massa pengar på byten av glödlampor också. Sist men inte minst så är LED-lampor mer miljövänliga än andra lampor på marknaden då LED inte innehåller några farliga ämnen. 

 

Nu kan du se fördelarna med att välja LED downlights till ditt hem. Du får portabilitet, mindre elkostnader, sparar pengar på lampbyten och de är mer miljövänliga att använda än vanliga lampor.

Kontakta oss