R7S Ersättningslampor

R7S Ersättningslampor

I denna kategori kommer du hitta alla våra högkvalitets R7S ersättningslampor till din strålkastare, har din LED-strålkastare tillslut slutat fungera så kan du hitta ersättningslampor till den här, vi har allt från 5W till 15W lampor, så du får den som passar precis dig. LED lampor har mycket lång livslängd, så du kommer antagligen inte behöva skaffa många R7S ersättningslampor till din strålkastare. Då en LED-lampa som används hela tiden har en livslängd på cirka sju år, men det är alltid bra att ha en eller två i reser, man vet aldrig vad som kan hända. Alla produkter som vi har här på LEDsale är av mycket hög kvalitet, men inte ens de bästa varor är helt immuna mot skador från sin omgivning.

There are no products matching the selection.

R7S ersättningslampor - glödlampa för strålkastare!

Många använder strålkastare för olika anledningar. Det kan vara till ens arbetsplats, ens trädgård, ens uppfart eller annat. Här hittar du R7S ersättningslampor som du byter med strålkastarens lampa och den har slutat fungera. Det som är bättre med våra R7S ersättningslampor är att de inte använder lika mycket ström som som vanliga lampor för strålkastare gör. Våra R7S ersättningslampor använder sig av LED, som kommer hjälpa till att minska på din elförbrukning och där med minska dina elkostnader. Våra R7S ersättningslampor kommer du hitta med olika wattantal som ger olika typer av ljusstyrkor för önskat behov. 

 

Anledningarna till att du ska välja våra LED R7S ersättningslampor är att du kommer kunna ta del av fördelarna med LED. Du får lägre elkostnader för att LED inte använder lika mycket el som vanliga glödlampor och LED-lampor har också en livslängd på 50.000 timmar vilket är betydligt längre än vanliga glödlampors livslängd på 1000-1.500 timmar. Dessutom innehåller LED-lampor inga farliga ämnen som är skadliga för miljön. Så LED gör en påverkan inte bara för din plånbok men också miljön jämfört med vanliga lampor och lågenergilampor. 

Kontakta oss