Sockel G4

Sockel G4

Här kan du köpa LED-lampor i sockel G4, även kallat "bi-pin", eftersom kontakten består av två metallpins. Siffran i G4 syftar till avståndet mellan dessa i millimeter. Denna sockel används för väldigt små LED-lampor, i åtskilliga former och stilar. Det finns allt från diskformade, platta sorter till cylindriska kolvar med lysdioder i alla riktningar. Har du en armatur med G4-sockel så hittar du säkerligen din LED-belysning här!

3 artiklar

per sida

3 artiklar

per sida

G4-sockel LED-spotlight för många behov

Det kan vara svårt att hitta just den glödlampa som man behöver, just för att man vet inte riktigt vad man ska ha. Här på LEDsale kan du i lugn och ro, hitta just den glödlampa du behöver och du kommer också hitta den med kraften av LED!

I denna kategori kommer du hitta G4-sockel LED-spotlights för olika typer av lampor och belysningsområden för att få en fin och mysig belysning, vart du än kommer använda den. Genom att handla dina G4-sockel spotlights hos oss så kommer du även få ta del av kraften av LED!

Kraften av LED

Att använda LED-belysning i dina lampor, kommer du att hjälpa till med att minska din strömförbrukning, då LED inte använder lika mycket ström som vanliga glödlampor. Detta kommer sedan leda till mindre elkostnader, och dessutom har LED-belysning en mycket längre livslängd än andra lampor, vilket betyder att du inte kommer behöva springa iväg och handla nya lampor. LED-lampor har en livslängd mellan 20.000-50.000 timmar vilket är betydligt mer än vanliga glödlampors livslängd, som är mellan 1.000-2.000 timmar. Du kommer också bidra till en bättre miljö genom att använda LED-belysning, för att de innehåller inga farliga ämnen för miljön som det gör i vanliga glödlampor och lågenergi lampor. Dessutom kommer du spara på utsläppen av gas då du inte behöver åka och handla nya lampor lika ofta. Det finns bara fördelar att hämta genom att byta till LED-belysning i sitt hem eller på sitt kontor, så varför inte slå till idag.

 

Kontakta oss