Sockel GU10

Sockel GU10

Köp dina GU10 sockel LED-spotlights här, så kan du belysa din tillvaro för spot-pris. Välj styrka mellan 3W och 5W, där vår starkaste GU10 sockel LED-spot motsvarar en 45W vanlig spotlight. Dess ljusstyrka uppnår hela 480 Lumen, trots sin extremt låga strömförbrukning. Välj din ljusfärg mellan varmvit, kallvit och neutralvit (3000-6000k), samt om dina LED-spots (GU10 sockel) ska vara dimbara eller ej, sedan är ljusstrålarnas upplyftande sken inte långt från din verklighet. Dina elräkningar kommer att sjunka om du går över till lysdioder, du slipper byta dem lika ofta och de lyser minst lika bra som gammaldags glödlampor. Gör det smarta valet och skaffa LED-spotlights med GU10 sockel redan idag!

Artiklar 1 till 10 av totalt 13

per sida

Artiklar 1 till 10 av totalt 13

per sida

LED Spots GU10 sockel

Alla våra lampor är av mycket hög kvalitet, de kommer att låta dig belysa exakt det område du vill ha upplyst. Spotlights kommer ge dig en möjlighet att belysa speciella objekt med exklusiv belysning. Om du är ny på marknaden kanske du inte vet vad GU10 står för, detta är mycket förståligt, så vi tar en snabb genomgång av det. Den första delen av namnet, alltså ”G” står för ”GLASS”, och 10 står helt enkelt för fattningens bredd i millimeter. Du kan enkelt skilja en GU10 sockel från MR lampor genom att ta dig en titt på basen av lampan, en sockel GU10 har en U-formad bas.
Här har du en länk till vår kategori för GU5.3 Spotlights om våra sockel GU10 inte passade dig.

Färgtemperatur för dina LED-Spots GU10 sockel.

Varm vit belysningpassarperfekt för ett sovrum till exempel,. medan kallt vitt ljus kan passa perfekt till hallen i huset. Läs alltid noga på glödlampan för att se vilket IP Nummer den har och kola dess färg samtidigt, så att du kan vara säker på att du får den lampa du behöver. LED-spots mäter sin färg i Kelvin, detta kan verka förvirrande men vi skall förklara lite mer. Låga siffror är Varmt ljus - medan höga siffror är kalla och blå.

 

  • 2100K Mycket varmt ljus, påminner om en ljuslåga eller liknande, kommer gå lite åt det röda hållet.
  • 2700K Denna temperatur ger varmvitt ljus som kommer påminna dig om en glödlampas sken.
  • 3000K Ger fortfarande varmvitt ljus, påminner vid denna temperatur om en halogenlampas ljus.
  • 3300K här har du mycket vitt ljus, det går dock fortfarande lite åt det varm vita hållet.
  • 4000K Detta är också mycket vitt ljus men istället för att dra åt det varma hållet, så går denna mot det kalla blå ljuset.
  • 5500K Detta är rent kall vitt ljus, lämpar sig för arbetsmiljöer, eller utomhusbelysning, används också där koncentration krävs.

 

Läs gärna mer på vår blog, eller i vår Knowledge Base.

 

Vi har också en av Nordens största sortiment av LED-lampor, och sedan kan du beställa artiklar som vi kommer att skicka direkt till ditt hem med den snabbaste frakt vi har, om du beställer innan klockan 15:00 så kommer din vara att skeppas redan samma dag. Om du har några frågor till oss, vänligen kontakta vårt supportteam alla vardagar mellan 10:00-16:00.

Kontakta oss