Sockel GU5.3

Sockel GU5.3

Här kan du köpa diverse LED-spotlights med sockeln GU5.3. När du designar din inomhusbelysning, så är LED-spotlights med GU5.3-sockel inte bara bra för att lysa upp rum, utan även för att skapa en härlig stämning. Spotlights ger en smal ljusstråle, så de är bra för skapa en fokuspunkt genom att lägga en dramatisk effekt på inredningen eller betona en textur. Att få ditt favoritkonstverk att skina är enkelt med den korrekta användningen av LED-spots med GU5.3-sockel på grund av dess riktningsljusstrålar. Skuggan och intensiteten kan enkelt kontrolleras med antal ljus eller olika effekter av ljus. Med en snygg design av spotlights, kommer ditt hus att ha mer dimension och utsöndra ett bättre humör. Ibland är även GU5.3 LED-spots i sig ett konstverk.

10 artiklar

per sida

10 artiklar

per sida

Varför LED-spotlights GU5.3?

Du bör genast byta till LED-spotlights med GU5.3-sockel. Det kommer göra din strömförbrukning mycket mindre i ditt hus och de är mer miljövänliga. Sättet som ljus uppstår i en LED-spot är annorlunda från konventionella glödlampor, där majoriteten av din energi omvandlas till värme. En annan trist sak med vanliga glödlampor är att de sprider ut ljuset istället för att rikta det dit du helst vill ha det. Spotlights med LED-teknik skiner inte ut brett, utan centrerar ljuset i riktningen de pekar mot. Dessutom är de nästan helt kalla, vilket är bra av två skäl.

För det första är det härligt när du måste byta glödlampan, detta kommer du inte behöva göra alls lika ofta med LED-spotlights. För det andra att de är kalla, då de inte omvandlar energi till värme. I en vanlig glödlampa producerar infraröd strålning (värme) istället för ljus. I en lysdiod är det precis tvärtom – den producerar nästan ingen värme alls, de producerar nästan bara ljus. Det är därför LED-spottar har en mycket lägre watt än glödlampor, men ändå lyser mycket starkare.

Högkvalitativa LED-spots

Hos oss finns alla de kända modellerna av LED-spotlights med GU5.3-socklar som du känner igen från vanliga glödlampor. Våra lampor är av bra kvalitet, så ljuset kommer inte verka konstgjort eller obekvämt, utan lika varm och fin som du känner igen från glödlampor. En annan fördel med LED-spotlights är att de ger bättre kontroll av ljuset i ditt rum, då ljuset inte sprids i alla riktningar, utan koncentreras där du vill ha det. Det gör det alltså lättare att se, till exempel i köket när du lagar mat eller läser tidningen. Detta gör det trevligare, och gör att LED-spotlights med GU5.3-sockel även kan ge mer ljus till vissa platser. 

Kontakta oss