LED Paneler

LED paneler är ett utmärkt sätt att lysa upp stora ytor och är idag en allmänbelysning i butiker, restauranger, skolor och på kontor. Därför många använder paneler är för att man får ett jämt och behagligt ljus som sprids över stora ytor och då gör att man inte behöver ha lampor överallt i butiken eller på kontoret. Fördelen med att använda LED paneler är att du får samma typ av ljusspridning som vanliga ljuspaneler, men du får också ta del av fördelarna med LED! Det resulterar i mindre strömförbrukning, du kommer inte behöva lägga lika mycket pengar på byten av lampor och du kommer också göra miljön en tjänst med att använda LED.

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

Lys upp stora områden

Att lysa upp stora områden kan vara ett problem om man bara använder vanliga lampor, men med en LED panel kommer du kunna få det ljus som du behöver. Ljuspaneler används främst på platser med stora ytor som skolor, kontor, resturanger och andra platser där det behövs mycket ljus för att lysa upp alla ytor.

Fördelen med att använda LED paneler framör vanliga paneler är att LED drar mycket mindre ström än vanliga lampor vilket resulterar i mindre elkostnader. Du kommer även spara in pengar på underhåll och byten av lampor då LED håller upp till 50.000 timmar, 500% längre än lågenergilampor.

Spara pengar med LED

För företag och skolor handlar det mycket om att spara pengar på "onödiga saker". Om företag och skolor skulle välja att byta ut sina ljuspaneler mot LED paneler skulle det kosta en del i början men vad de skulle tjäna på det i längden är oändligt. Med att använda LED paneler i din skola eller på ditt kontor kommer du också göra miljön en tjänst då de inte innehåller några farliga ämnen, men också så utger LED ingen ultraviolett strålning så du kommer inte behöva oroa dig för dina växter eller annat. 

Kontakta oss