LED REA

Att byta från vanliga glödlampor eller halogenlampor till LED är alltid ett stort steg och kostar en del pengar, men du kommer spara rejält med pengar både på strömförbrukningen och på underhållet av lampan. Här i vår LED REA kommer du hitta LED-lampor till super låga priser, och de finns i alla möjliga sorter! Har du tänkt att byta till LED men inte vill lägga så mycket pengar, så är detta platsen för dig! Vår LED REA kommer alltid att uppdateras med nya produkter så du alltid kan fynda något här som passar dig!

 

Just nu har vi en LED REA där vi har sänk priserna på över 30.000 produkter, där priserna börjar på endast 30,- Fynda idag!

5 artiklar

per sida

5 artiklar

per sida

Varför LED?

LED ger fördelar på många plan, bland annat kommer du spara på din strömförbrukning så att du inte behöver se lika dyra elräkningar som du gör idag. På tal om pengar så kommer du också spara pengar på underhållet av dina lampor genom att byta tlll LED, då de har en mycket längre livslängd än vanliga glödlampor. Även så värnar du om miljön då LED inte innehåller bly, kvicksilver, eller halogengas, och LED utger ingen ultraviolett strålning som kan skada material i sin omgivning. 

Fynda på vår LED Rea!

Att handla nya LED-lampor kan kännas jobbigt då de kostar en del pengar. Varför inte fynda här på vår LED Rea och börja spara pengar redan då? Detta är perfekt för er som har tänkt att byta till LED men är lite osäkra, eller för er som behöver nya och ser det som ett bra alternativ att få en super bra deal! I vår LED rea kommer du bland annat hitta spotlights, butikslampor, trädgårdsbelysning och glödlampor med olika socklar. De kommer ge samma resultat som andra LED-lampor men finns bara till ett lägre pris! Gör du en beställning för mer än 1000 kr så får du dina varor helt frakt fritt och vi har också 30 dagars returrätt. Om du har några eventuella frågor om våra produkter så finns vår kundtjänst till tjänst mellan 10.00 och 16.00 via chatt, e-post och telefon.

Kontakta oss