Kategorier

LED Special

Special LED belysning - Här kan du hitta båda LED-ficklampor och LED-trädgårdsbelysning. Spara både pengar och energi samtidigt som du räddar naturen genom att byta till LED. LED-lampor i sig erbjuder mindre energianvändning, vilket leder till ett längre batteri liv. En LED-ficklampa har en livslängd på cirka 10 000 timmar av oavbrutet användande medans en vanlig ficklampa har en livslängd på bara 6 timmar oavbruten användning. LED-ficklampor är även mer robusta och mindre känsliga för skador än vad vanliga ficklampor är eftersom de inte har några volfram trådar som lätt splittras om ficklampan skulle åka i marken. Att ha LED-lampor på sin uppfart eller sin trädgård är också ett val man borde fundera på. Du sparar pengar, lyser upp mer, och drar inte mycket energi med användning av våra special LED-lampor.

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

Olika special LED-produkter av hög kvalitet

I denna kategori finns alla special LED-produkter som vi har på vår sida! Alla våra varor har mycket hög kvalitet, låga priser och bra erbjudanden. Bland våra special LED-lampor kan du hitta massor av olika snygga LED-slingor i olika färger. Du kan också hitta LED gatubelysning med olika ljusstyrkor, eller är det trädgårdsbelysning som du behöver? Oavsett vad du behöver så finns det en bra chans att du kan hitta precis vad du behöver bland våra special LED-lampor. Alla våra varor har du 30 dagars retur rätt, så tveka inte att beställa idag! Alla beställningar som överstiger 1000 kronor kommer att skickas hem till dig helt utan någon fraktkostnad för din del. Med LED-lampor kan du komma att spara upp till 90 procent av din strömkostnad, vilket kommer spara dig många hundralappar i längden, de har också mycket lång livslängd så att de inte behöver bytas ut lika ofta.

Det är viktigt att välja rätt färgtemperatur på dina special LED-lampor

LED-lampor är en av de enda lamptyperna som du kan ändra ljusfärgen på, detta leder såklart till att olika lampor har olika användningsområden,de som ger varmt ljus är bra vid tillfällen som till exempel mysbelysning i vardagsrummet, medans ett kallare mer blått ljus kan vara mycket användbart vid olika tillfällen som kräver koncentration, detta är vid till exempel arbetsplatser eller sjukhus, fungerar också bra som utomhusbelysning.

 

2100K detta är ett mycket varmt ljus, kommer nästan att se rött ut, de kommer påminna dig om ett stearinljus. Detta är alltså ett mycket varmvitt ljus som bör användas vid tillfällen som inte kräver hög koncentration, alltså mer av en mysbelysning.

2700K detta är ett ljus som är nära din gamla glödlampas ljus, mycket hemtrevligt varmvitt ljus.

3000K detta är också varmvitt ljus, men denna påminner lite mer om en halogenlampas ljus, alltså ett mer klart ljus som lämpar sig mer för arbete än de tidigare två versionerna.

3300K detta är ett ganska vitt ljus, men det räknas fortfarande som varmvitt ljus.

4000K detta är ett ganska blått ljus, eller snarare ett kallvitt ljus som går åt det blåa hållet. Fungerar bra vid arbetsplatser eller som utomhusbelysning om du inte vill ha det absolut klaraste ljuset eller om det finns risker för personer eller varor som inte tål fullt så kraftigt ljus.

5500K denna nivå är perfekt för arbete eller utomhusbelysning, dessa kommer att se till att du alltid har det mest klara ljuset. Ljuset kommer ge ökad koncentration för dina arbetare eller lysa upp minsta lilla detalj av din trädgård.Det finns många skäl till att skaffa någon speciella LED produkter,ta er gärna en titt på vår blog om ni vill ha mer information om LED-lampor.

Kontakta oss