LED Clips

Att skapa en mysig och härlig belysning kan vara svårt om man inte vet vart man ska kolla. Här hittar du LED-clips som du kan fästa runt om på olika platser i ditt hem för att skapa en speciell känsla när du är i det rummet. Dessa LED-clips är perfekta för att ha i hyllor, skåp och andra platser som där ljus inte riktigt kommer in och behöver lysas upp. Även kan LED-clips användas som en dekorativ belysning om man har tänk ha dem bakom tv-bänken eller om man har tänk att ha lamporna på rammen av en tavla. Känner du att detta är något som skulle passa ditt hem, beställ dina LED-clips här på LEDsale och få din egna mysbelysning. Allt du handlar här har du returrätt i 30 dagar, och behöver du hjälp kan vår kundtjänst svara på eventuella frågor mellan 09:00 och 16:00.

3 artiklar

per sida

3 artiklar

per sida

LED Clips för en dekorativ belysning

För er som är ute efter belysning att ha i hyllor, skåp och andra platser där inte tillräckligt med ljus kommer in så har du hamnat på rätt plats. Med våra LED clips kommer du få en mysig belysning på mörka platser så att man kan se vad som finns där. Ofta så brukar skåp och hyllor inte få det ljus som de kan kräva för att man ska kunna se vad som döljer där inne.

Våra LED clips finns tillgängliga i olika ljusfärger att välja mellan om du vill ha en mer mysig belysning eller om du vill sätta lite mer färg i rummet kan du kan du välja en med RGB belysning. Fördelen med att handla våra LED clips är att de har en livslängd på upp till 50.000 timmar, och drar otroligt lite ström. Här på LEDsale har alltid fri frakt om man handlar för mer än 1000 kr och om du har några eventuella frågor, kontakta vår kundtjänst som finns tillgängliga mellan 09:00 till 16:00 på telefon, e-post och chatt.

Anledningar att välja LED

Att våra clips är tillverkade med LED är ingen förvåning, men varför rekommenderar alla att man ska byta till LED? Att byta till LED-belysning kan kännas som ett stort steg i början, men det kommer löna sig i längden. Många brukar säga att LED-lampor är dyra att införskaffa, men vet de om fördelarna med LED? LED-belysning kommer minska din strömförbukning upp till 90% av vad en vanlig glödlampa förbrukar för att lysa, men också så håller LED-lampor mycket längre än andra lampor med sin livslängd på 50.000 timmar. En valig glödlampa håller cirka 1000 - 1500 timmar vilket gör att man ofta behöver byta lampor, vilket du inte kommer behöva göra med en LED-lampa. Även så innehåller LED inga farliga ämnen som bly, kvicksilver eller halogengas, så du gör även miljön en tjänst med att använda LED som belysning. För att sammanfatta varför du ska välja LED är att de drar mindre ström än vanliga glödlampor, LED har en mycket längre livslängd än vanliga glödlampor och LED innehåller inga farliga ämnen. Detta visar att LED är både mer milljövänlig och mer ekonomisk att använda än vanliga glödlampor. Se till att byt ut dina gamla glödlampor till LED-lampor som du kan hitta här på LEDsale!

Kontakta oss