LED Ficklampor

LED Ficklampor

Det har skett mycket inom LED teknologin på de senaste åren. Med en LED-ficklampa har du en perfekt följeslagare under mörka stunder som både håller länge och som hjälper till lysa upp vägen i mörkret. En LED-ficklampa är perfekt att ha för vandring, till orienteringslöpning eller bara för att ha i bilen vid nödsituationer. Även så det självklart att man ska ha en LED-ficklampa i sitt hem, om ström slutar fungera eller om man behöver leta efter saker på mörka platser runt om i sitt hem, som under soffan eller på vinden.

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

Snygga och stilrena Ficklampor med LED

LED-ficklampor är precis som vanliga sorten, fast med diodlampor istället för din gamla glödtråd. Det finns många situationer då en smidig, handburen ljuskälla komma väl till hands, så som vid strömavbrott orsakat av oväder, eller kanske under kvällspromenader med hunden, på campingresan kan ficklampor vara en nödvändighet, när du ska gräva fram julpyntet ur något mörkt hörn. En kall och mörk svensk kväll kan en ficklampa vara något som du inte alls kan klara dig utan. Om du väljer en LED-ficklampa kommer du att ha en bra, hållbar och snygg elektrisk kompanjon som kan lysa upp din väg när du är ute och irrar i vintermörkret. En ficklampa med LEDs kommer att hålla i många år, du kommer kanske inte behöva byta ut lampan någonsin. Batterierna kommer att hålla mycket längre, eftersom lysdioder förbrukar upp till 90 procent mindre ström, vilket såklart leder till att bytet av batterier kommer att hända mycket mer sällan. Vi har också 30 dagars returrätt, så köp redan idag!

Olika skäl till att LED-Ficklampor är bättre än vanliga modeller

  • Som nämnt tidigare så kommer du antagligen aldrig behöva byta ut din lampa, LED-lampor har en livslängd på närmare 50 000 timmar, detta betyder att du kan ha lampan tänd i mer än 6 år utan att den går sönder! Och eftersom du antagligen inte använder din ficklampa 24 timmar om dagen så kommer lampan att hålla mycket länge!
  • Vi nämnde också att LED-ficklampor kommer använda upp till 90 procent mindre batteri än vad din gamla konventionella ficklampa gjorde, detta i kombination med lampas långa livslängd kommer göra att denna ficklampa kräver mycket lite underhåll.
  • Dessa ovanstående skäl kommer också att göra denna lampa mer miljövänlig, om du inte behöver byta din lampa någonsin kommer du att spara mycket i frakt och produktions kostnader, och den minskade ström konsumtionen kommer likaså minska kostnaden för batteri.Så jag tror att vi alla kan hålla med om att något av det viktigaste men en ficklampa är att den alltid måste fungera! Och om du har en ficklampa med LEDs kommer chansen att den fungerar när du behöver den öka markant!

Så varför har du inte köpt din LED-ficklampa än? Vad för skäl finns det till att inte skaffa en? Tveka inte, skaffa dig en högkvalitets LED-ficklampa redan idag! Vi skickar alla våra produkter mycket snabbt, och om du beställer innan klockan 17 kommer din vara skickas redan samma dag.

Kontakta oss