LED Gatubelysning

Det är dags att uppgradera gatulyktorna världen över till det smartare, effektivare och mer långvariga alternativet: gatubelysning med LED-teknik. Lysdioder håller i regel många år längre än gammaldags belysning, upp till omkring 50,000 timmar med full effekt. Världen över byter städer, kommuner, företag och privatpersoner ut sina gatljus för att spara pengar, spara på underhåll, samt för miljöns skull. Alla våra LED-armaturer för gatubelysning har kapslingsklass IP65, så de klarar väder och oväder utan problem. Välj förbrukningsgrad mellan 30W, 60W, 120W eller 180W, samt ljusstyrka mellan 3000 och 17100 Lumen. Fri frakt för LED-gatubelysning!

There are no products matching the selection.

Gatubelysning gjorda med LED-lampor

Har inte staten satt upp gatlampa utanför ditt hus? Kanske vill du bara ha bra belysning hemma i trädgården? Oavsett vad du vill använda dem till så kan du hitta dem här! LED gatubelysning kommer att använda upp till 90 procent mindre ström, detta kan under en tidsperiod spara dig många hundralappar. LED-lampan har också en enormt lång livslängd, så du kommer att kunna spara mycket arbetstid och problem med byte av lampor. Om du inte är nöjd med din produkt så har vi 30 dagars retur rätt, så tveka inte BESTÄLL IDAG! Om du beställer produkter för mer än 1000 kr så kommer du inte betala någon frakt! Om du vill kontakta vårt supportteam så kan du göra det alla vardagar 10 till 16. Många av våra produkter kommer med 5 års garanti!

Fördelen med LED gatubelysning

Det finns många skäl till att skaffa LED gatubelysning, våra produkter är av hög kvalitet, LED tar lite ström, vilket också är mycket bra för naturen. Och en annan viktig egenskap är deras massiva livslängd, LED gatubelysning har en livslängd på närmare 50 000 timmar, detta leder också till ett antal olika fördelar för både dig och din plånbok.

Gatubelysning, eller utomhusbelysning överhuvudtaget brukar vara tänd många långa timmar per dag, detta gör att det finns få lampor som är lika väl lämpade för detta som LED-lamporna. Om du skall ha belysning som är tänd i många timmar så hjälper det att de är hållbara (kan vara tända i 6 år i rad utan att gå sönder), och att de tar lite ström så att belysningskostnaden inte blir för stor, de gamla utomhuslamporna brukade ta en hel del ström då de ofta var ganska kraftfulla, en 90 procents strömkostnad kan vara mycket trevligt. Sen har du också faktumet att LEDs inte innehåller några miljöfarliga ämnen, så om de skulle av någon anledning gå sönder ute i trädgården så kommer inga miljöfarliga ämnen att släppas lös i naturen, om du till exempel skulle ha lågenergi lampor så kan dessa orsaka skador då de innehåller kvicksilver.

LED-lampor och deras inverkan på naturen

Vi har redan nämnt några skäl till att LEDs är bra för naturen, här är en liten snabb sammanfattning om varför du för både din del och naturens del om varför du bör skaffa LED-lampor, speciellt för din gatubelysning:

  • De tar mycket lite ström
  • De behöver inte bytas ut ofta
  • Innehåller inget farligt ämne
  • Du kommer kanske kunna använda, mindre antal lampor.

Dessa skäl kommer hålla både din plånbok och naturen lite mer välmående. Så ta och skaffa dig din Gatubelysning och utomhusbelysning här på LEDsale.se.

Kontakta oss