LED Industribelysning

I denna kategori kan du hitta vår LED industribelysning och butiksbelysning. Här finns de mycket kraftiga lamporna som kan användas på industriell nivå, eller i din butik. En LED pendellampa som designats för affärer ger en fantastisk färgåtergivning, med den viktiga färgen som kallas R9. Utan den kan röda varor (t.ex. nötkött) se väldigt trista ut. LED-belysning kan dessutom sänka din strömförbrukning med upp till 90 procent och de har en särdeles lång livslängd. Lysdioder tål mycket hög värme (upp till 65 grader). Den industriella belysningen med bred spridningsvinkel är speciellt designad för större områden där det är viktigt med starkt ljus. De passar mycket bra för till exempel industrilokaler, verkstäder, lagerlokaler, stormarknader och så vidare. Alla beställningar på över 1000 kronor kommer att skickas ut till dig helt utan fraktkostnad. Du har även 30 dagars returrätt, så köp idag!

3 artiklar

per sida

3 artiklar

per sida

Industribelysning med LED-lampor

Industriell LED-belysning ger dig det bästa sättet för att lysa upp en arbetsplats med uppiggande ljus. I denna kategori hittar du de riktiga kraftpaketen som kan lysa upp mycket stora områden, speciellt sorterna med breda spridningsvinklar. Eftersom de endast använder ner till en niondel av den ström en vanlig lampa skulle behöva för att uppnå samma effekt så kan du att spara många tusenlappar i längden. Vidare har de också en mycket lång livslängd, så du kommer inte behöva byta ut din LED industribelysning ofta. Och vi har en 30 dagars returpolicy, så tveka inte, KÖP IDAG! Om du har några frågor om LED industribelysning kan du kontakta vår kundsupport alla dagar mellan 10.00 och 16.00. Vi har en 5 års garanti på många av våra varor, så du kan vara söker på att du får vad du betalar för.

Gör stora affärer med LED Butiksbelysning

Av samma strömsnåla, miljövänliga och långlivade skäl passar våra LED-pendellampor utmärkt för butiker/affärer av alla de slag. I t.ex. en mataffär kan rätt belysning öka din försäljning avsevärt, eftersom färgåtergivningen kan göra skillnaden mellan skönhet och tristess. Det är viktigt att dina varor ser så bra ut som möjligt redan i butiken, särskilt för färskvaror och kläder. För just matvaror finns det ännu fler fördelar med våra LED-butikslampor, så som att de inte utstrålar ljus i UV- eller IR-spektrumen. Det innebär att grönsaker, etc. inte går i fördärv lika fort.

Ljusstyrka för LEDs i Lumens och Watt

Hur stark är lampan? Förr talade man oftast om hur många Watt en viss lampa hade, men det är en utdaterad och felaktig mätning. Nu bör man istället ange ljusstyrkan i lumens (Lm). Effekten (Wattalet) syftar till hur många Watt per timme som förbrukas av lampan och har alltså ingenting med styrkan att göra. Eftersom lysdioder omvandlar nästan all energi till ljus så får du högre Lumens vid lägre Watt. Olika märken och lamptyper har olika nivåer av effektivitet, så du bör aldrig uppskatta styrkan efter Wattalet - det kommer bara att göra dig mer förvirrad. Du kan få cirka 1300–1400 Lumen från en vanlig glödlampa på 100W, men våra industriella LED-pendellampor uppnår nästan 2000 Lumens på så lite som 30W! Den markanta skillnaden i strömförbrukning gör att LED-lampor det perfekta valet till industribelysning, eftersom arbetsplatser oftast är stora och har lamporna tända minst åtta timmar om dygnet. Vissa lager, etc. kan ha dem tända dygnet runt. Det är också därför det är så bra att de håller i upp till 50,000 timmar, så du inte behöver byta dem så ofta.

Kontakta oss