LED Julbelysning

LED Julbelysning

Är det redan dags igen? Javisst, nu kommer juleljusen fram! Den här gången är det dock inga levande, brandfarliga ljus vi talar om - Istället erbjuder vi färgstarka LED-ljusslingor för att sätta den rätta stämningen. Julens traditionella färger är främst, som vi alla vet, rött och grönt, men varför sluta där? Våra julslingor erbjuds i åtskilliga färger och dessutom finns det en RGB-variant som är mångfärgad! Julbelysning brukar man ha igång 24 timmar om dygnet och tack vare den strömsnåla förmågan av LED så kommer det knappt att märkas på elräkningen och lamporna kommer hålla i flera år framöver.

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

Här kommer du hitta lite LED Julbelysning

LED julbelysning, har du sökt högt och lågt efter den perfekta julbelysningen, varit inne på massor av internet sidor för att hitta just vad du vill ha? Hör på LED Sale har vi ett bar urval av olika julbelysningar, all vår LED julbelysning har just nu mycket bra erbjudanden. Med LED lampor kan du utan allt för stor kostnad ha din belysning tänd hela julen, eftersom de bara tar en niondel av strömmen som vanliga lampor skulle ta. Sedan kan du inte heller glömma deras mycket långa livslängd! Vi vet alla hur jobbigt det är att hitta den där lampan som gått sönder i din slinga, eller hur? Med LED Julbelysning kommer det inte hända så ofta. Om du placerar en order på mer än 1000 kronor, så kommer dina varor skickas hem till dig utan någon frakt kostnad.

Liten förklaring om varför du bör välja LED Julbelysning

Lite av det ni kan läsa i ovanstående paragraf, men här kommer vi att förklara det lite mer utförligt.

 

    • 1. Som vi nämnde tidigare så har LED-lampor mycket lång livslängd och detta är perfekt för julbelysning då de är tända långa perioder av tid.

 

    • 2. LED-belysning skadas inte heller av frekvent på och avstängning, du kan sitta ock leka med strömknappen så mycket du vill.

 

    • 3. Julbelysning är ofta tänd många långa timmar, och LED passar därför mycket bra, då de bara tar en liten bråkdel av strömmen som en annan lampa hade gjort, de använder upp till 90% mindre ström.

 

    • 4. LED-belysning kommer inte heller att utveckla mycket värme, så de är perfekta för julbelysning, detta eftersom de ofta sitter på ställen som annars är mycket brandfarliga, många bränder startar under julen. LED-belysning kommer nästan bara utveckla ljus, 95 procent av strömmen som går in i dem blir ljus och endast 5 procent värme! Vissa ljusrör har den omvända procenten, alltså 5 procent ljus och 95% värme.

 

Det finns många skäl till att skaffa dig LED-lampor, energisnåla, hållbara, säkra och inte brandfarliga. Men de kommer inte bara hjälpa din säkerhet och din plånbok, du kommer också hjälpa naturen. 

Kontakta oss