LED Set

För er som har svårt att hitta vad för lampor och vad för tillbehör och kablar som ni behöver, så har ni kommit till rätt plats. Med våra LED sets kommer du inte behöva leta efter vilka kablar och dimrar som du behöver, de kommer tillsammans med lampan. Vi har LED set med olika former på lamporna som passar på olika platser i hemmet eller annan plats där du har tänkt att ha den. De är dessutom otroligt enkla att sätta upp så du kommer inte behöva lägga en massa onödig tid på att installera dom. Behöver du sedan lamporna i ett annat rum kan du enkelt plocka ner dom och flytta dem till den platsen där du behöver dom. Dessa LED sets är suveräna att ha om man har tänkt att skapa en feststämning, då de kan lysa olika färger men också för att du kan sätta dem vart du vill. Är det inte blött utomhus så kan du även använda dom ute om det behövs.

Vi kommer naturligtvis ge snabb leverans och kvalitets produkter till ett billigt pris. Skulle du ha några problem med dina nya LED sets, kontakta oss via telefon, e-post eller chatta med oss!

4 artiklar

per sida

4 artiklar

per sida

LED Sets - En enkel lösning

Att använda sig av en av våra LED sets kommer du inte behöva oroa dig över vilka strömkablar och andra kablar som du kan behöva. Du kommer kunna hitta LED set med flera stycken lampor som du kan placera runt om i rummet med de medföljande skruvarna och den självhäftande tejpen. Så du kommer inte behöva ödsla en massa tid på att sätta upp dessa lampor.

Varför välja LED?

Att byta till LED kommer du inte bara bidra till en renare miljö då LED inte innehåller några farliga ämnen, utan du kommer också bidra till mer pengar i fickan! Genom att använda våra LED set kommer du minska din strömförbrukning drastiskt och du kommer också spara in på att inte behöva byta ut dina LED lampor hela tiden. Våra LED set har en livslängd på cirka 50.000 timmar (en vanlig glödlampa har runt 1000 timmar), så du kommer spara rejält med pengar på bara att inte behöva byta lampor.

Kontakta oss