LED Tillbehör

Här på LEDsale har vi ett stort sortiment av olika tillbehör till alla dina LED-behov, det finns till exempel LED-klämmor / clips, som kan användas till att koppla ihop flera LED-lister eller strips utan att löda. Varför inte skaffa en fjärrkontroll för dina LED lampor? Vi har flera olika modeller, så att du kan hitta en som passar just dig. Vi har splitters med upp till fyra hanar, smidiga aluminiumprofiler, dimmers, nätaggregat och mycket mer. Ta dig en titt själv bland våra LED tillbehör och se vad som passar för dina behov! Vi har ett mycket stort utbud av andra LED produkter som kommer fungera bra tillsammans med vad du hittar i denna kategori, ta dig gärna en titt i någon av våra andra kategorier för att se om du kan hitta något annat du kan behöva. Om du handlar för mer än 1000 kr så bjuder vi på frakten! Alla våra varor har 30 dagars retur rätt, så tveka inte! Om du har några frågor så kan du alla vardagar mellan 09 och 16 kontakta vårt professionella support team.

Artiklar 1 till 10 av totalt 33

per sida

Artiklar 1 till 10 av totalt 33

per sida

LED-tillbehör till dina produkter

I denna kategori hittar du alla dina LED tillbehör, vi har ett mycket stort utbud och just nu har vi massor av bra erbjudanden som du kan få ta del av. Med LED lampor kommer du använda upp till 90 procent mindre ström, du kommer spara mycket pengar i längden. Vi har också 30 dagars retur rätt, vilket betyder att du kan skicka tillbaka din vara om något inte skulle stämma. Om du har några frågor kan du kontakta vårt support team varje vardag mellan 09:00 och 16:00. Våra LED tillbehör är alla av mycket hög kvalitet, här kommer du hitta fjärrkontroller och massor av andra saker till dina LED lampor, det finns saker som kan hjälpa dig att bygga ihop olika ljuskonstruktioner med hjälp av till exempel LED-lister.

 

Lite olika skäl till varför du bör skaffa LED-lampor

    • De tar mycket mindre ström an vad konventionella lampor, en LED-lampa kan ta upp till 90 procent mindre ström, och detta kommer att kunna minska dina belysningskostnader markant!

 

    • De har en lång livslängd, våra lampor har en livslängd på runt 50 000 timmar i de flesta fallen, detta betyder att de håller 5 till 6 gånger längre än de flesta konkurrenter som LED har, och 50 gånger längre än en gammal vanlig glödlampa! Du kommer spara tid och pengar på grund av detta, du kommer inte behöva byta ut dina lampor ofta, och LED-lampor kostar lite mer i inköpspris med detta tjänar du in med deras långa livslängd. Och det är inte bara din plånbok du kommer hjälpa, deras långa livslängd kommer hjälpa naturen, mindre tillverkning, mindre frakt och avgaser.

 

    • LED-lampor innehåller inte heller giftiga ämnen. Nästan alla kontor använder idag fluorescerande lysrör och dessa innehåller skadliga ämnen såsom kvicksilver. Dessa kommer att förorena miljön när de slängs. Avfallshantering lyckas inte alltid hålla kontroll på alla, genom att byta till LED undviker du kostnads- och tidsmässiga saker som krävs för att ta hand om dessa andra miljötjuvar - och hjälper till att skydda miljön från ytterligare giftigt avfall.

 

Så varför har du inte redan skaffat dig LED-lampor? De kommer spara dig pengar och hjälpa naturen, inte många investeringar du kan göra som hjälper både naturen och din plånbok. Och med våra LED-tillbehör kan du specialisera din belysning och till och med bygga ihop din dröm konstruktion med LED-strips. Så här hittar du all du vill ha i tillbehörsväg till dina LED-lampor!

Kontakta oss