LED Utomhusbelysning

LED Utomhusbelysning

Här hittar du alla våra produkter som är designade för att fungera i alla väder och klimat utomhus, placera dessa på strategiska platser i din trädgård, eller kanske längs gången upp till din dörr, med rätt belysning kan till och med en tråkig trädgård se rent magisk ut. Du är väl medveten om att LED-lampor tar upp till 90 procent mindre ström an vad dess konkurrerande teknologier gör? Detta är perfekt för utomhusbelysning, då denna ofta är tänd i många timmar. Om du sedan till detta lägger till LED-lampornas otroligt långa hållbarhet (Om du har en LED-lampa konstant tänd, så håller den i sju år!) så finns det inget bättre alternativ för din uteplats än LED trädgårdsbelysning! Du behöver inte heller tänka på att de kan skada naturen om du skulle råka ta sönder dem, LED innehåller nämligen inga skadliga tungmetaller eller gaser, något som de andra lågenergilamporna brottas med. Så varför tveka? Köp idag!

Artiklar 1 till 10 av totalt 14

per sida

Artiklar 1 till 10 av totalt 14

per sida

Lys upp tomten med LED-utomhusbelysning eller trädgårdsbelysning!

Med dessa fantastiska utomhus LED-lampor kan du alltid ge din trädgård, uppfart eller andra områden runt huset mycket bra och ljusstark belysning. En kall och mörk svensk vinterkväll ser ofta mycket grå och tråkig ut, men om du tar och monterar några av våra trädgårdslampor så kan hela din trädgård lysas upp på ett mysigt och mycket strömbesparande sätt. Här hittar du så kallade "deck lights" (däcklampor), som kommer många åt gången. De kan grävas ner, hängas upp eller byggas in och sedan lysa upp din gård på ett läckert vis. Du hittar LED-spotlights för utomhusbruk, som är lika snygga uppifrån som nedifrån. Du kan hitta roliga trädgårdstomtar med solcellsdrivna LED-lampor i. Våra lysdiodslampor lampor med hög kapslingsklass (t.ex. IP67 - vilket innebär att lampan är 100% vattentät) tål alla väder. Vare sig det är snö, regn eller en trevlig sommarkväll så är det inga problem för vår utomhusbelysning med LED. Att fixa snygg trädgårdsbelysning har aldrig varit enklare än så här.

Fördelar med LED-Utomhusbelysning

Fördelarna med LED utomhusbelysning jämfört med lampor med vanliga glödlampor är många: längre livslängd (20 000-50 000 timmar), ca. 80% energibesparing, slagtålighet, färgstabilitet, det kräver mindre underhåll och inget slitage från frekventa på och avstängningar. Och är det något som är fel så kan du skicka tillbaka varan till oss inom 30 dagar. LED-lampor använder upp till 90% mindre ström än de gamla glödlampor gör, men de kostar en hel del mer i inköpskostnad. Men om du tänker lite mer långsiktigt så kommer du spara mycket pengar och hjälpa din miljö. 20 000-50 000 timmars livslängd är garanterat med dessa LED utomhuslampor.

10 skäl att byta:

1) LED-Lampor är mycket energisnåla
2) LED-Lampor kan specialisera sitt ljus utan att förlora mycket energieffektivitet
3) LED-Lampor har mycket lång livslängd
4) De använder inga miljöfarliga ämnen i deras tillverkning
5) Ljuset är mycket mer fokuserat 
6) De tänds utan att du behöver vänta
7) Släckning och tändning minskar inte deras livslängd
8) Du kan styra deras färg och styrka (vissa modeller)
9) Inte mycket värme produceras
10) Du kan använda dimmers utan att tappa i verkningsgrad!

Kontakta oss