Bärbara LED Strålkastare

Bärbara LED Strålkastare

I Sverige har vi stora delar av året då vi inte ser solen så mycket, om du arbetar utomhus eller i andra kanske bara behöver lite extra arbetsbelysning när du skall renovera? Då har du hittat rätt kategori! Här har vi bärbara LED strålkastare i bra kvalitet, till låga priser. De har laddningsbara batterier,  Våra modeller av bärbara LED strålkastare kommer i olika styrkor, så som 10W, 20W och 30W, för att passa just dina behov. Du kommer att kunna spara upp till 90% av din strömkostnad jämfört med konventionella strålkastare (t.ex. halogen). I just denna kategori har vi de bärbara modellerna av LED strålkastarna, som är batteridrivna, så att du enkelt kan ta med dig en bra ljuskälla var du än kan tänkas behöva den. Alla våra varor har 30 dagars returrätt, så du kan handla redan idag och se om varan passar just dig! Om du beställer varor för mer än 1000kr så är frakten hem till dig dessutom helt gratis!

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

Bärbara LED strålkastare

Bärbara LED strålkastare kommer att lysa upp alla ytor du vill ha upplysta! LED förbrukar mycket mindre ström, upp till 90 procent mindre förbrukning. Med dessa kommer du mycket lätt kunna lysa upp just de ytor du behöver. De ersätter en lampa med nio gånger mer Watt. Vi har allt från 140 Watt till 320 Watt, så att du kan välja precis den styrka som passar dig bäst. Alla våra bärbara LED strålkastare skickas hem till dig helt fraktfritt, om du beställer varor för mer än 1000 kronor, vi har också 30 dagars retur rätt på alla våra varor, så tveka inte, köp idag! Om du har några frågor kan du kontakta vår kundsupport varje vardag mellan 09 och 16. Vi har de lägsta priserna på LED som du kommer att hitta här på LEDsale.

Våra bärbara LED strålkastare är det perfekta valet på byggarbetsplatsen om du behöver lysa upp ett större område. Våra bärbara LED strålkastare kommer ge dig ett bra ljus även på de mörkaste svenska vinternätterna. Om du laddar upp batteriet till full laddning så kan det räcka i upp till 12 timmar, och kan enkelt laddas upp via vägguttag eller liknande.

LED-lampor kommer i olika färgtemperaturer, som kall vit eller varmvitt ljus, så att du kan anpassa ditt ljus för olika användningsområden. Kall vitt bär användas på till exempel arbetsplatser eller sjukhus och andra ställen dör koncentration krävs, medans varm vitt ljus bör användas vid mer vanliga tillställningar eller i vardagsrum och liknande.

Kåpan är tillverkad av härdat säkerhetsglas, så att projektorn kan stå emot alla typer av väder och se till att det inte finns någon kondens bakom glaset, minskar också avsevärt risken för skador, då säkerhetsglas är mycket mer hållbart än vad vanligt glas.

Så ta och hitta din favorit bärbara LED strålkastare här på vår sida, ta dig en till på alla våra kvalitets varor, just denna vecka har vi massvis av bra erbjudanden, så att du kan få din vara billigare om du agerar snabbt och beställer redan idag.

Olika skal till att du bör skaffa LED-strålkastare

Som du redan vet så tar LEDs väldigt lite ström, de kommer ta upp till 90 procent mindre energi, detta är en väldigt massiv minskning på dina belysningskostnader. LED-lampor kan uppnå denna otroliga energisnålhet kommer från deras energiomvandlingsgrad, upp till 95 procent av energin du tillför omvandlas till ljus och endast 5 procent blir värme. Detta är en stor förbättring jämfört med nästan alla typer av lampor. Detta kommer som vi sagt minska dina belysningskostnader, men det kommer inte bara hjälpa din personliga ekonomi, det kommer också minska påfrestningen som du dagligen orsakar miljön. Och för strålkastare som tar en hel del ström är detta självklart en ännu större fördel, då de vanligtvis använder en hel del ström. Det hjälper också att LED-lampor har en massiv livslängd, de kommer hålla upp till 6 eller 7 gånger längre än de flesta av dess konkurrenter och detta kommer också göra dem mer miljövänliga och mycket mer prisvärda. De kräver mindre byte, detta leder till mindre antal köp av lampor vilket i sin tur leder till mindre fraktkostnader och mindre produktionskostnader, likaså minskar självklart dina kostnader i längden.

Kontakta oss