Högeffekts LED Strålkastare

Högeffekts LED Strålkastare

Har du ett stort område som behöver bra upplysning? Här hittar du alla våra högeffekts LED strålkastare, till exempel en 200W LED-strålkastare som kommer att kunna ersätta en 1800W vanlig strålkastare! Du kommer att kunna spara upp till 90% av din strömkostnad, och när vi pratar om så här starka lampor är det en hel del. Inte bara kommer du att spara på din strömkostnad, du kommer inte heller att behöva byta ut dina lampor lika ofta, då LED har en mycket längre livslängd an vad konventionella lampor har - Skaffa dig en högeffekts LED strålkastare redan idag!

There are no products matching the selection.

Högeffektivitets Strålkastare med LED-lampor

Det finns få saker som LED lämpar sig bättre till, än mycket starka strålkastare! LED har ett mycket starkt riktat ljus och du kommer inte behöva alls lika många Watt för att få samma effekt som andra strålkastare. Detta innebär att du får en mer ljusstark och energisnålare strålkastare om du väljer LED alternativet! Alla våra strålkastare har dessutom 2 års garanti, så varför tveka! Du kommer göra både naturen och din plånbok en tjänst.

Så för att summera:

    • 1. LED-lampor tar mycket mindre ström an vad konventionella gamla dyra högeffektivitets strålkastare gör. De kan faktiskt ta upp till 90 procent mindre ström, och för en strålkastare med hög effekt kan detta betyda stora besparingar, både för din plånbok och moder natur.

 

    • 2. Detta ligger lite i 1. men vi vill klargöra, en högeffekts LED strålkastare behöver inte alls lika många Watt för att ge samma lumens som en vanlig lampa, ta er gärna en titt i vår knowledge base eller läs lite i vår blog där kommer du hitta massvis av bra och intressant information om LED-lampor.

 

    • 3. LED-lampors ljus är mycket mer riktat, detta vill säga att du får mycket mindre ljus på fel ställe, detta är något som kan vara mycket användbart för hög effekts strålkastare. Mindre ljus slösas bort på upplysning av något helt irrelevant.

 

    • 4. LED-lampor håller också mycket länge, de håller upp till sex eller sju gånger längre än nästan alla andra lampor, och 50 gånger längre än en glödlampa, om du sätter igång din lampa och lämnar den igång så kommer den lysa i fem år utan att du behöver byta ut den. De håller i runt 50 000 timmar! Med tanke på denna livslängd så kommer det lite höga inköpspriset på LED-lampor snabbt att tjänas in.

 

  • 5. LED-lampor kommer inte heller att skada miljön så mycket som andra lampor gör, på grund av flera skäl. Det första är självklart att de tar lite ström, detta har vi nämnt tidigare, det andra skälet är deras livslängd, de behöver inte bytas ut ofta, detta betyder mindre tillverkningskostnad, mindre paket och mindre frakter och liknande. För det tredje så har de inga giftiga ämnen som till exempel lågenergilampor som innehåller kvicksilver.Så det finns inget skäl att inte skaffa en högeffekts LED strålkastare, du kommer spara massvis med pengar i längden, och dessutom göra naturen en björntjänst! Alla våra varor skickas hem till dig mycket snabbt och är av mycket hög kvalitet.

Kontakta oss