LED Arbetsljus & Extraljus

LED Arbetsljus & Extraljus

Här hittar du våra LED arbetsljus och extraljus för så väl 12V som 24V. Synlighet och säkerhet är viktiga frågor i trafiken. Om du vill få bredare, tydligare och djupare ljusbild så rekommenderar vi att du monterar extraljus på bilen. Arbetslamporna i denna kategori passar utmärkt för både privatpersoner och för den som behöver extra arbetsbelysning under nattens dunkla timmar. De kommer i ett flertal olika stilar, storlekar och styrkor, så du kan säkert hitta en arbetslampa som passar dina behov. Du kan exempelvis köpa en billig liten rackare på 16W eller en massiv LED ljusramp på 240W. Saknar du något i denna kategori? Hör av dig, så kan vi köpa in vad du behöver!

6 artiklar

per sida

6 artiklar

per sida

LED extraljus för bilar och mer

I denna kategori hittar du LED arbetsljus och extraljus som man kan sätta fast antingen på sin bil men även använda som belysning för arbete t.ex. byggarbete. Dessa arbetsljus är idela för att använda om man ska städa vinden eller om man bara behöver en kraftig belysning för att renovera ett rum. Dessa LED-lampor avger ett kraftigt ljus så att man ska kunna se klart, men också så har de en bred ljusvinkel för att lysa upp så mycket som möjligt över vad du behöver se. Man kan även montera dessa lampor på bilar och andra fordon om man behöver extraljus när man kör ute i mörkret på vintern eller om man behöver använda det som arbetsljus om man arbetar utomhus.

Varför ska man välja LED

Fördelen med att använda dessa lampor istället för andra externa lampor som man kan sätta på bilar och annat, är att de drar mycket mindre ström än vanliga lampor och de håller mycket längre. Om man har tänkt att använda dessa LED-lampor till sin bil så kommer bilbatteriet inte ansträngas lika mycket och inte få slut på batteri lika snabbt. Sedan har dessa LED-lampor en livslängd på ca 50.000 timmar så du kommer inte behöva tänka på att köpa nya på ett långt tag framöver. Genom att använda dessa LED-arbetsljus kommer du också göra en skillnad för naturen, då LED-lampor inte innehåller några farliga ämnen som kan skada miljön, vilket vanliga glödlampor och lågenergilampor har. Har du tänkt att skaffa ett arbetsljus eller extraljus för bilen eller för att användning av annat syfte, välj då LED! Du kommer skona naturen mot farliga ämnen och du kommer också vara snäll mot din plånbok!

Kontakta oss