LED Strålkastare med Sensor

LED Strålkastare med Sensor

Under de mörka vintermånaderna kan det behövas lite mer ljus till din uppfart eller trädgård eller andra områden, en LED-strålkastare med sensor är ett enkelt, billigt, snålt och smart sätt att lysa upp ett större område utomhus. LED strålkastare ger en mycket hög effekt jämfört med andra varianter, en 40W LED strålkastare kan ersätta en 400 till 450W strålkastare som inte är LED. Detta kommer att leda till att du spara mycket pengar, du kommer inte heller att behöva byta ut lampan lika ofta då LED har mycket längre livstid än konventionella lampor. Vi har allt från en 10W version till en 50W modell, så att du kan få precis den ljusmängd som du behöver. Alla modellerna i denna kategori har en inbyggd sensor, strålkastaren kommer automatiskt tändas när du exempelvis kör upp för uppfarten, eller kommer hem till dörren.

4 artiklar

per sida

4 artiklar

per sida

Köp billiga LED strålkastare med Sensor här!

Är du trött på att famla dig fram under de mörka svenska nätterna utomhus tills du hittar din dörr? Då kanske du skulle ta och skaffa dig en LED strålkastare med sensor, och montera den på din uppfart. En LED strålkastare i trädgården fungerar också mycket bra, med dess sensor kommer du inte missa någonting. Vi har LED strålkastare på 60W och hela vägen ner till 10W, så du kan anpassa styrkan precis efter dina behov. LED strålkastare kommer att lysa upp alla ytor du vill ha upplysta och LED förbrukar mycket mindre ström, upp till 90 procent mindre förbrukning. Du kommer att spara mycket pengar, speciellt med strålkastare som använder en hel del ström, och med en sensor kommer du inte ens behöva tända dina strålkastare själv!

Gör livet lättare med användbara LED strålkastare med Sensor

Om du tar och skaffar någon av våra sensorstyrda LED Strålkastare så kommer du att märka att din dag kommer bli lite lättare, eller rättare sagt din kväll och natt kommer bli lättare. Eftersom strålkastaren endast är tänd när den behövs tack vare dess sensor, så kommer du att spara ännu mer pengar på din strömförbrukning. Med en av dessa produkter kommer du inte längre behöva stå i -10°C och fumla med dina nycklar vid dörren i 5 minuter innan du hittar nyckelhålet. Strålkastaren kommer automatiskt tändas när du kommer i närheten, och göra det mycket lättare att komma in utan att förfrysa. Det blir såklart också lättare att navigera den hinderbana som kan uppstå mellan dig och din dörr om du nu skulle råka ha barn som gillar att lämna sina leksaker på olämpliga ställen.

Spara pengar med LED strålkastare

Skälen till att byta till LED-strålkastare är många! Här kommer vi lista mestadels skäl till att LED-teknologi kommer låta dig spara mycket pengar i längden.
1. LED-lampor kommer ta upp till 90 procent mindre ström än vad vanliga gamla lampor tar, detta leder självklart till massiva besparingar om du har många lampor som du kan byta ut till LED. Det kommer inte bara vara skonsamt mot din plånbok, LED är också det mest miljövänliga alternativet.
2. Hållbarheten på LED-lampor är massiv jämfört med alla andra typer av lampor, en LED-lampa kommer hålla i cirka 50 000 timmar, och dess närmaste konkurrent är lågenergilampan som kan hålla i cirka 10 000 timmar. Så även om LED-lampor är lite dyrare in inköpspris. Så kommer du spara in detta genom deras enorma livslängd. Bara för att sätta det ännu mer i perspektiv, en vanlig glödlampa kan hålla i ungefär 1 000 timmar, det betyder att en LED-Strålkastare kommer hålla upp till 50 gånger längre än vad dess motsvarighet med en glödlampa skulle göra.

Kontakta oss