RGB LED Strålkastare

RGB LED Strålkastare

Våra långlivade, hållbara och högkvalitativa RGB LED strålkastare med fjärrkontroll är en perfekt lösning för all dina behov av festligt ljus, både inomhus och utomhus. Modellerna vi har här kommer att ge dig en bra lumens för en mycket låg kostnad. Om du använder dem i ungefär 4 till 6 timmar per dag, så kan de ge 20 till 30 års belysning utan problem. Dessa RGB LED strålkastare är precis vad du behöver för att lysa upp uppfarten eller trädgården, mycket lätt att installera, och styrs lätt med fjärrkontroll. Denna lampa är mycket funktionell, och kan användas i massor av olika scenarier, arbetsljus, utomhusbelysning eller säkerhetsbelysning är några av användningsområdena. De är mycket hållbara och stänktäta (IP65). Du kan också välja ljusfärger via en smidig fjärrkontroll, så att du får precis det ljus du vill ha!

There are no products matching the selection.

Högkvalitets strålkastare med RGB funktion

Våra långlivade, hållbara och hög kvalitets RGB LED strålkastare med fjärrkontroll är en perfekt lösning för all dina ljus behov, både utomhus och inomhus, modellerna vi har här kommer att ge dig en bra lumens för en mycket låg kostnad. Om du använder dem i ungefär 4 till 6 timmar per dag, så kan de ge 20 till 30 års belysning utan problem. Dessa strålkastare är precis vad du behöver för att lysa upp uppfarten eller trädgården, mycket lätt att installera, och styrs lätt med fjärrkontroll. Våra LED strålkastare är mycket funktionella, och kan användas i massor av olika scenarier, arbetsljus, utomhus lampa eller säkerhets lampa är några an användningsområdena, de är mycket hållbara och kommer att överleva alla typer av väder. Du kan också styra färgen så att du för precis det ljus du vill ha!

 

Varför du bör skaffa en LED strålkastare

Vi har i texten ovan redan nämnt ett antal olika skäl till varför du bör ta och skaffa dig LED-lampor, men här kommer vi att ta det lite mer utförligt.

 

  • Det största skälet till att skaffa LED är nog enligt de flesta deras mycket låga energiförbrukning, deras energianvändning är upp till 90 procent mindre än vad vanliga konventionella lampor kommer göra. Detta kommer minska dina belysningskostnader markant, och det kommer dessutom att ge naturen en hjälpande hand, då du inte behöver lika mycket energi. Så med RGB LED strålkastare kommer du göra både din plånbok och naturen en tjänst!

 

  • Det näst största är nog deras mycket långa hållbarhet, vi har redan nämnt detta i texten ovan, alltså att de kan hålla i otroliga 20 till 30 år, detta motsvarar i ungefär 50 000 timmar. Med en sådan massiv livslängd kommer du inte behöva byta ut dina lampor lika ofta som du annars brukar göra, så du kommer också att spara mer pengar i längden, LED-lampor kostar lite mer i inköpskostnad med detta sparas snabbt in. Och precis som deras låga strömförbrukning kommer denna egenskap att spara dig både pengar och se till att naturen inte påfrestas mer än nödvändigt! Om du undrar hur lång hållbarhet hjälper naturen, så kan du ta och tänka på alla minskade transportkostnader, minskade produktionskostnader och så vidare.

 

  • LED-belysning innehåller inte heller några miljöfarliga ämnen som till exempel kvicksilver, något som lågenergilampor alltid har ett problem med, du dess kräver speciell behandling när du vill göra dig av med dem. Så om du tar och skaffar en av våra LED-strålkastare med RGB funktion så kommer du slippa oroa dig över detta.
Kontakta oss