Slim LED Strålkastare

Slim LED Strålkastare

En slim LED strålkastare är ett enkelt billigt och smart för att lysa upp ett större område utomhus. Slim LED strålkastare ger en mycket hög effekt jämfört med andra varianter, så lite som 20W kan ersätta en halogenmodell på 180W. Detta kan spara dig mycket pengar på lång sikt, plus att du inte behöver byta ut LED-strålkastare lika ofta, då LED har mycket längre livstid än andra sorters ljuskällor. Just nu har vi en 20W och en 50W version av slimmade LED-strålkastare, så att du kan få precis den ljusmängd som du behöver. Alla modellerna i denna kategori är av den slimmade designen, så de är mycket tunna (4,5-7,0 cm) och tar inte upp lika mycket plats, samt ser smidigare ut.

3 artiklar

per sida

3 artiklar

per sida

Slim LED strålkastare

Slim LED strålkastare kommer att lysa upp alla ytor du vill ha upplysta! LED förbrukar mycket mindre ström, upp till 90 procent mindre förbrukning. De har också en snygg design som inte tar upp mycket rum. LED lampor har en mycket längre livslängd än vad alla andra sorters lampor har, så du kommer inte heller behöva byta lampor ofta! Vi har allt från 10 Watt till 100 Watt, så att du kan välja precis den styrka som passar dig bäst. Alla våra slim LED strålkastare har 30 dagars retur rätt på alla våra varor, så tveka inte, köp idag! Om du har några frågor kan du kontakta vårt kundsupport team varje vardag mellan 10 och 16. Vi har de lägsta priserna på LED som du kommer att hitta här på LEDsale.

Enligt våra undersökningar så är det många som inte vill ha en LED-strålkastare på grund av deras något otympliga storlek, detta är något som vi självklart kan förstå, så vi tog in ett antal olika slim LED strålkastare som kommer ta mycket mindre utrymme, men ändå kommer ge samma bra och breda ljus som vilken annan strålkastare som helst. Alla våra tunna strålkastare är mycket lätta att använda, detta eftersom de är mycket lätta att montera på olika väggar och ytor och de passar in på även svårare ställen på grund av sin slimmade design.

Du kan spara upp till 90% på elräkningen genom att byta till LED-lampor, eftersom de är mycket mer energisnålare än alla andra typer av lampor, och som detta inte var tillräckligt så kommer LED-lampor faktiskt hålla upp till 50 gånger längre än det är på en vanlig glödlampa, och 6 till 7 gånger längre än vad lågenergilampor håller.

Vad är speciellt med LED-Strålkastare

Som vi nämnt tidigare så tar LED-lampor upp till 90 procent mindre ström än vad vanliga lampor gör, detta på grund av att de omvandlar nästan all ström de får till ljus och endast en mycken liten del blir värme. Otroliga 95 procent av all energi du tillför till dem blir till ljus och futtiga 5 procent blir värme, detta kan jämföras med vissa lysrör som har den omvända effektiviteten, alltså att 5 procent blir ljus och massiva 95 procent blir värme. Detta minskar inte bara din strömkostnad, de kommer också minska faran för brand eftersom de inte utstrålar någon riktig värme.

Våra LED-strålkastare har heller inga farliga ämnen i sig som kan komma att skada moder natur, lågenergi lampan till exempel har kvicksilver i sig, och vårt sopsystem kommer aldrig att få tag på alla och en viss del kommer att komma ut i naturen och göra skada! Så du kan ta och skaffa LED-lampor så att du slipper tänka på det. Och på tal om naturinverkan så kommer din naturinverkan att minska tack vare deras låga energibehov och långa hållbarhet, dessa egenskaper minskar deras miljöinverkan.

Så varför tveka, ta och byt ut dina gamla föråldrade strålkastare mot en av våra moderna slim LED strålkastare!

Kontakta oss