LED Taklampa

Numera finns det flera olika typer av lampor som man kan sätta upp i taket; LED spotlights, takljussystem, LED-lysrör och mycket annat. Det är smidiga att använda men det kommer inte addera någon estetisk känsla i rummet där de finns. Med våra LED taklampor får du en takarmatur som hänger ner från taket och skapar en speciell känsla i rummet. Våra LED taklampor finns med olika lampskärmar som kommer ge olika typer av ljus, allt från ett starkt glittrigt ljus från en metall lampskärm till en glas lampskärm avger sken som påminner en om 1970-talet.

Se till att använda dessa taklampor med våra LED-glödlampor så att du får ta del av alla fördelarna med att använda LED-lampor. Du förminskar din elförbrukning, vilket betyder mindre elkostnader. Du gör miljön en tjänst då LED inte innehåller några farliga ämnen som vanliga glödlampor och lågenergilampor gör.

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

Taklampor för LED-lampor

Att använda LED-lampor i sina lampor är ett smart alternativ på många olika plan. Här kommer du kunna handla LED-taklampor i olika former och designer som man kan välja mellan för att styla upp rummet den finns i, men också ge ett unikt ljus. Du kommer hitta LED-taklampor som passar perfekt i morderna hem, med sitt glansiga hölje, eller om man vill ha en mer gammaldags look i sitt hem så har vi glas taklampor med bärnstensfärg. I vårt sortiment finns en mängd olika typer av taklampor av olika material och i olika storlekar att välja mellan. De är perfekta att ha antingen i kontor, hotell eller resuranger för att ge ett uppigande eller varm och mysigt ljus, men även kommer de passa perfekt i ens hem t.ex. i köket eller vardagsrummet. Skaffa dina LED taklampor på LEDsale och komplettera dom med LED-glödlampor för att ta del av alla fördelar med LED!

 

Fördelar med LED

Att man ska använda LED-glödlampor till sina armaturer och andra lampor är ett bra val att göra för att då kommer man kunna ta del av fördelar som vanliga glödlampor inte kan ge. Genom att använda LED-lampor kommer du minska din strömförbrukning drastiskt, samtidigt som den har en mycket längre livslängd än vanliga glödlampor och lågenergilampor, vilket kommer se till att minska dina kostnader för el och nya lampor. LED-lampor innehåller heller inga farliga ämnen för naturen som andra lampor gör, så genom att använda LED-lampor kommer du göra naturen en tjänst samtidigt som du kommer kunna spara pengar på el och drift kostnader. Se till att byta till LED idag och spendera dina pengar på annat!

Kontakta oss