Kategorier

LED Takspotlights

För butiker och utställningar är det viktigt att belysa lokalen och sina produkter så att de kan visa dess skönhet för alla kunder. Genom att använd LED-takspotlights kommer du få en stark och exakt belysning på det som du vill belysa. Du kan även använda LED takspots på andra platser som kontor, lokaler och även i sitt hem också. I vårt sortiment av LED takspotlights kommer du hitta allt du kan behöva, från LED-takspots till tillbehör för LED Takspotlights. Du kan hitta skarvar och skenor för att vidare koppla dina takspotlights och du kommer också hitta passformar för att kunna andra lampor på dom.

Byt till LED-belysning med våra takspotlights och börja spara pengar på din elräkning och du blir också mer miljövänlig då LED inte innehåller några farliga ämnen.

3 artiklar

per sida

3 artiklar

per sida

Varför bör du använda LED Takspotlights

Att använda LED takspotlights är ett bra sätt för butiker och utställningslokaler att belysa sina produkter på ett starkt och effektivt sätt. Fördelen för företag, men även också för privatpersoner, att använda LED takspots är att de använder sig av LED - vilket kommer resultera i att man minskar sin strömförbrukning och i sin tur även ens elräkningar. Genom att använda LED-belysning kommer du också bidra med en grönare miljö.

LED-belysning innehåller ingen bly eller kvicksilver vilket finns i andra lampor, så de kan inte skada miljön på något sätt och LED-lampor har en längre livslängd också. LED-lampor har en livslängd mellan 20.000 till 50.000 timmar vilket är betydligt mycket mer än lågenergilampor och vanliga glödlampor. Det kommer bli mindre resor för att behöva handla nya lampor och du kommer inte behöva kasta lika många lampor som du kanske annars gör idag. Om man tänker då på miljöfördelarna så kommer du även där spara pengar! Det må kännas dyrt i början när man köper LED-lampor men du kommer att få tillbaka pengarna på olika sätt tack vare fördelarna med LED.

Kontakta oss