3-Fas Skenor och Tillbehör

Här kan du hitta alla hjälpmedel som du kan behöva när du ska sätta upp din LED-takspotlights! Du kommer hitta skenor och skarvar för att vidare koppla och hänga upp takspotar precis där du vill ha dom så att du får ditt egna ljussystem. Skräddarsy din belysning precis som du vill så att du får ut det mesta av ljuset, vem vet du kanske får en komplimang för din ljusuppsättning. Har du några frågor eller funderingar så kan du alltid kontakta vårt supportteam för att få hjälp. De finns tillgängliga mellan klockan 10:00 till 16:00 alla vardagar och du kan kontakta oss via e-mail, chatt eller via telefon.

3 artiklar

per sida

3 artiklar

per sida

Tillbehör för takspot system

Att sätta upp ett takspot system kan vara svårt om man inte riktigt vet vad man behöver. Ljusuppsättningen ser kanske inte så bra ut om det hänger kablar från taket. Här på LEDsale kommer du hitta de 3-fas skenor och tillbehör du behöver för att kunna bygga det takspotlight system som du önskar för att att få en snygg belysning på platsen. I vårt sortiment av 3-fas skenor och tillbehör kommer du hitta skarvar och anslutningar för att kunna koppla samman alla dina takspotlights, så att du kan vinkla din belysning men också så att du får det ljussystem som du vill ha.

 

Skulle det vara några problem med din beställning, eller om du bara har några frågor så kan du alltid kontakta oss via e-mail, telefon eller via chatt. Vi har öppet mellan 10:00-16:00 alla vardagar. Vi har också 30 dagars ångerrätt på alla varor, så blir det inte riktigt som du hade tänkt dig så kan du alltid skicka tillbaka varan.

Kontakta oss