3-Fas Takspotlight Passform

Har du tänkt att bygga ett LED takspot system? Att bygga ett takspot system kan kännas rätt dyrt men det finns andra alternativ också! Här på LEDsale kommer du hitta 3-fas takspot passformer för olika LED-lampor som man kan använda istället. Du sätter enkelt upp dessa passformer och sedan är det bara att koppla in lamporna och då njuta av ditt nya 3-fas takspotlight system. Att handla 3-fas takspot passformar är det billiga alternativet för att kunna bygga takspot system, men är fortfarande lika bra som vanliga takspotar, skillnaden är bara att du inte få med en spotlight eller glödlampa. Bygg ditt egna takspot system idag med våra 3-fas takspotlight passformer!

There are no products matching the selection.

Takspotlights för alla lampor

Att sätta upp ett fint ljussystem är något som alla vill ha. Nu har du möjligheten att sätta upp ett ljussystem med våra 3-fas takspotlight passformer! Med våra 3-fas takspotlight passformer kommer du kunna sätta upp ett takspot system, men att du använder olika typer av LED-lampor. Vi har takspotlight passformer i både svart färg och vit färg som du kan välja mellan, och du kan även hitta andra tillbehör som du kan behöva för att att bygga ihop ditt ljussystem. 

Använd LED i ditt takspotlight system

Det finns en massa fördelar med att använda LED i ditt takspot system, inte bara ljusmässigt men också pengarmässigt och miljömässigt. Du kommer, genom att använda LED, minska dina elkostnader och minska antalen köp av nya lampor, då LED inte använder lika mycket ström som vanliga lampor. LED-lampor har dessutom en mycket längre livslängd än vanliga lampor, med en livslängd på 20.000 - 50.000 timmar! LED-lampor innehåller inte heller några farliga ämnen som kan skada miljön. Genom att välja LED till dina 3-fas takspotlight passformer kommer du spara pengar, vara mer miljövänlig och spara en massa tid för dig själv!

Kontakta oss