Leverans & Returrätt

Leverans:

Leverans sker med Postnord.

Vi sänder till hela Sverige. Fraktkostnader framgår tydligt vid beställning, samt på orderbekräftelsen/fakturan. Leverans kommer att ske till närmaste utlämningsställe. Om du beställer före kl 15:00 (Måndag till Fredag) så kommer din beställning att skickas samma dag och du kan oftast hämta den inom ett par dagar. Om din beställning försenas kommer du alltid underrättas om dröjsmålet och den beräknade leveranstiden via e-post. I fall av utsålda lagervaror kommer kunden omedelbart bli informerat och det eventuella beloppet återbetalas omedelbart av LEDsale.

 

Ångerrätt:

Du har 30 dagars ångerrätt på alla varor som är köpta från LEDsale. Denna tidsfrist gäller från att varorna har levererats. Du skall på egen bekostnad skicka tillbaka varan till följande adress:

WePack AB

Volframgatan 3

21364 Malmö

Sverige

 

Vid retur rekommenderar vi att du använder Postnord - inga alternativa paketdistributörer. Detta för att det låter dig spåra paketet om det skulle förloras under returfrakten. Vi tar inget ansvar för förlorade returförsändelser. Du ska skicka produkten väl förpackad - tillsammans med en kopia av fakturan. Uttryck tydligt, i skrift, att du vill utöva din rätt att häva avtalet och få köpesumman återbetald. Du kan med fördel använda dig av Konsumentverkets ångerblankett:

http://www.konsumentverket.se/Global/Konsumentverket.se/Best%C3%A4lla%20och%20ladda%20ner/Lagar/Dokument/%C3%85ngerblankett_Konsumentverket_140613.pdf

Varor som returneras med mottagarfrakt eller som bryter mot villkoren förnekas. För att vi ska acceptera din retur får förpackningen vara bruten, men produkten måste vara i fullgott skick och inte användas ovårdat. Rätten upphör därmed om du använder produkten på ett sätt som uppenbarligen minskar återförsäljningsvärdet. Om du använder din ångerrätt så kommer du att få tillbaka dina pengar så snart vi har mottagit produkten eller när du har tillhandahållit bevis för att varan har returnerats. Återbetalningen sker med samma betalningssätt som användes vid köpet. Om detta inte går att genomföra måste du godkänna en alternativ återbetalningslösning.

Kontakta oss